Παρασκευή, Μαρτίου 19

Στη δημοσιότητα βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλή

Η στιγμή της μοιραίας πρόσκρουσης - Δε βρισκόταν στο σημείο ο τροχονόμος που ρυθμίζει την είσοδο των οχημάτων στο πάρκινγκ της Βουλής

Βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας είδε το φως της δημοσιότητας αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Στο βίντεο, που ανάρτησε ο δημοσιογράφος Θ.Κόκκαλης φαίνεται η στιγμή της πρόσκρουσης της μοτοσικλέτας με το υπηρεσιακό όχημα, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν αυτό έστριψε για να εισέλθει στη Βουλή.

Στην περιγραφή του στο Youtube αναφέρεται το εξής: «Το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21».

Όπως φαίνεται ο Ιάσονας ανέβαινε με τη μηχανή του τη Βασιλίσσης Σοφίας στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Μπροστά και μετέπειτα αριστερά της μηχανής (ακριβώς στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής οι λωρίδες ανόδου από μία γίνονται δύο) βρισκόταν ταξί το οποίο έκοψε ταχύτητα για να περάσει το υπηρεσιακό όχημα που ήταν σταματημένο στο αντίθετο ρεύμα (προκειμένου να περάσει την είσοδο του κοινοβουλίου), πράγμα που πιθανότατα είχε ως αποτέλεσμα να εμποδιστεί η ορατότητα του 23χρονου ο οποίος δεν προλαβαίνει να κόψει ταχύτητα και συγκρούεται με το πίσω μέρος του υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι η είσοδος των οχημάτων στο πάρκινγκ της Βουλής ρυθμίζεται με τροχονόμο που δεν βρισκόταν στο σημείο.

Στο επίμαχο βίντεο ακούγεται και μια ανδρική φωνή, η οποία μεταξύ άλλων λέει: «Κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .