Τετάρτη, Μαρτίου 10

Η Ανατομία δύο Δραστών και δύο Θυμάτων με φόντο σκοτεινές ΜΚΟ και Μυστικές Υπηρεσίες

Ποιος κυβερνάει αυτό το κράτος;

4 "χαμένα κορμιά" στην Υπηρεσία ενός σκοτεινού παρακράτους

Στο VIDEO ένας τύπος με πράσινο μπουφάν και φόρμα επιτίθεται στον 24χρονο αστυνομικό ο οποίος ήταν συνεπιβάτης στο παπάκι που οδηγούσε συνάδελφός του της Ομάδας Δίας, τον ρίχνει στο έδαφος και αρχίζουν οι υπόλοιποι παρακρατικοί δήθεν αντιεξουσιαστές να τον ξυλοκοπούν ανηλέητα.

Αυτή ήταν η απάντηση στον ξυλοδαρμό με γκλομπ από οξυδερκή άνδρα της Ομάδας Δίας επίσης στη Νέα Σμύρνη.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Έχουμε λοιπόν 2 δράστες και δύο θύματα. 4 χαμένες περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι γεννήθηκαν και θα πεθάνουν οι δύο φορώντας στολή του οργάνου της τάξης και οι άλλοι δύο υποδυόμενοι τους αντιεξουσιαστές.

Δεν θα τους χαρακτηρίζαμε “χαμένα κορμιά” αλλά αναρωτιέται κανείς τι σημάδι θα αφήσουν στο πέρασμά της από αυτή τη ζωή.

Ο οξυδερκής ένστολος για παράδειγμα που ξυλοκόπησε με το γκλομπ τον νεαρό στη Νέα Σμύρνη μπροστά στις κάμερες δεκάδων κινητών ή είναι απερίγραπτα ταγάρι και ανεγκέφαλος οπότε δεν πρέπει να υπηρετεί στο Σώμα ή ήταν βαλτός.

Ο επικεφαλής του που διέταξε την επίθεση εναντίον πολιτών στη Νέα Σμύρνη εάν δεν λειτουργούσε καθ υπόδειξη κάποιας σκοτεινής ΜΚΟ για παράδειγμα για λογαριασμό του παρακράτους είναι κι αυτός ένας ανεγκέφαλος που ρισκάρει να καταστρέψει τη καριέρα του Χρυσοχοίδη και να ρίξει τον Μητσοτάκη από την πρωθυπουργία.

Το θύμα του τώρα. Ο νεαρός που πήγε να ζητήσει το λόγο ανάμεσα σε καμιά δεκαριά άνδρες της Ομάδας Δίας. Εάν δεν είσαι Τσάκι Τσάνης να τους πλακώσεις όλους και να τους ξαπλώσεις κάτω είσαι απλά ανεγκέφαλος.

Εάν δεν ήσουνα μόνος και είχες καμιά δεκαριά μαζί σου που ήταν κι αυτοί πρόθυμοι να πλακωθούν με τους άνδρες της Ομάδας Δίας έχει καλώς. Διαφορετικά τι πας γυρεύοντας για μια μάχη χαμένη από χέρι;

Κι εάν δεν είσαι άξιος να υπολογίσεις τον κίνδυνο και τις πιθανότητες να κερδίσεις ή να χάσεις επειδή στη ζωή θα έχεις πολλές προκλήσεις παρόμοιες που απαιτούν γρήγορες, ψύχραιμες και σωστές αποφάσεις είσαι χαμένος χέρι.

Ο νεαρός με το πρασινογκρι μπουφάν τώρα που κάνει βουτιά στο παπάκι με τους άνδρες της Ομάδας Δίας και ρίχνει κάτω τον 24χρονο αστυνομικό από το Σιδηρόκαστρο Σερρών είναι επίσης ένα χαμένο κορμί σε διαρκή ο οποίες υπακούει τυφλά εντολές του αρχηγού της ομάδας των δήθεν αντιεξουσιαστών που μεγαλώνουν, γερνάνε και πεθαίνουν προσφέροντας φτηνές υπηρεσίες στο παρακράτος που διαχρονικά βρίσκεται στο έλεος ξένων μυστικών υπηρεσιών, ΜΚΟ, επιχειρηματικών συμφερόντων και πάει λέγοντας.

Ο νεαρός με το πρασινογκρί μπουφάν δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους γωστούς αγνώστους που έκαψαν τους ανθρώπους της Μαρφίν στη Σταδίου. Τι μπορεί να περιμένει από τη ζωή του, παρά να την περάσει σαν χαμένο κορμί;

Ο 24χρονος άνδρας της Ομάδας Δίας που ξυλοκοπήθηκε άγρια τώρα μάλλον έφτασε η ώρα να αναρωτηθεί για το τίμημα της επιλογής του που σημάδεψε τη ζωή του. Άξιζε το κόπο να καταταγεί στο Σώμα και να κάνει τον αστυνομικό με φόντο μία χώρα σκέτο παρακράτος που δύο αιώνες τώρα παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο;

Ανυπόληπτο, σκοτεινό, φορομπηχτικό, χυδαίο;

https://kourdistoportocali.com/news-desk/i-anatomia-dyo-draston-kai-dyo-thymaton-me-fonto-skoteines-mko-kai-mystikes-ypiresies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .