Παρασκευή, Μαρτίου 26

ΚΟΛΑΣΗ! Η Ελένη Πετρουλάκη έχει γενέθλια: Η εορταστική φωτό με χρυσό, ολόσωμο μαγιό που κόβει την ανάσα -Πιο σέξι από ποτέ [ΦΩΤΟ]

PETROULAKI

Η Ελένη Πετρουλάκη έγινε 50 και το γιόρτασε με μια εντυπωσιακή φωτό και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Λέγοντας ότι «η ζωή αρχίζει ξανά στα 50», η Ελένη Πετρουλάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της κι έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία, όπου κρατά χρυσά μπαλόνια και φορά ένα σέξι ολόσωμο μαγιό.

Η διάσημη γυμνάστρια ποζάρει στον φακό, με τους χιλιάδες followers της να θαυμάζουν την εκπληκτική σιλουέτα της.

Στη λεζάντα, η Ελένη Πετρουλάκη έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με την ηλικία, την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση που νιώθει μια γυναίκα στα 50! «Περνούν τα χρόνια χωρίς να το καταλάβουμε! Οχι δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Ετσι και αλλιώς πιστεύω ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, τίποτα παραπάνω. Το θέμα είναι καθαρά η ψυχολογία μας και η σωματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Να είμαστε δυνατές, γεμάτες ενέργεια!» έγραψε, μεταξύ άλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .