Δευτέρα, Μαρτίου 8

ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΛΗΤΕΣ” ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ  ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ  ΠΟΛΙΤΕΣ

neasmyrni34

Οι στιγμές που διαδραματίστηκαν χθες στη Νέα Σμύρνη θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων για αρκετό καιρό, με τα παπαγαλάκια του Μαξίμου να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να δικαιώσουν τους “αλήτες” της αστυνομίας, που ξυλοφόρτωσαν τον νεαρό στην πλατεία.

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης των Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι δεν ξέρει τι προηγήθηκε μεταξύ του αστυνομικού και του πολίτη και μάλιστα όπως είπε “δεν με ενδιαφέρει”. Ωστόσο, τόνισε πως: “Αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα στον κόσμο. Αυτό που έγινε είναι ντροπή. Ελπίζω η ηγεσία της Αστυνομίας να κόψει ποπούς σήμερα. Αυτές δεν είναι εικόνες Αστυνομίας, είναι αλητείας” τόνισε με νόημα.

“Έχουμε και εμείς παιδιά που βγαίνουν στο δρόμο και μπορεί να ξεχάσαν να στείλουν το sms. Δεν θα τα ξυλοφορτώσουμε. Και φταίνε και οι επικεφαλής αυτών των αστυνομικών. Ότι και να έκανε ο πολίτης δεν δικαιολογούνται αυτές οι εικόνες” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, ο οποίος επίσης ισχυρίστηκε πως “δεν ξέρουμε τι είχε κάνει πριν ο νεαρός. Όταν αντιστέκεται κάποιος πρέπει να τον ακινητοποιήσεις. Αυτό προσπαθούσαν να κάνουν”. Παράλληλα, τόνισε πως “η εικόνα είναι μισή, δεν είναι ολόκληρα τα βίντεο για το τι έχει γίνει”.

Ο Μαυροειδάκος συνέχισε ωστόσο το “ξέπλυμα” των συναδέλφων του λέγοντας πώς έπεσαν σε παγίδα “30 ατόμων που φώναζαν συνθήματα που λένε αντιεξουσιαστές. Θα υπάρξουν και βίντεο που θα δείξουν από την αρχή τι έχει γίνει. Εάν υπερέβη τη νόμιμη αστυνομική βία υπάρχει ΕΔΕ και θα αποδειχθεί”, κατέληξε.

Ο δε, Σταύρος Μπαλάσκας έσπευσε να μας τονίσει ότι τραυματίστηκαν αστυνομικοί και όχι πολίτες. Στη Νέα Σμύρνη, νεαροί του αντιεξουσιαστικού χώρου προπηλάκισαν τους αστυνομικούς και τους επιτέθηκαν” και υπογράμμισε ότι “στο 401 μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι αστυνομικοί και όχι πολίτες”.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .