Τρίτη, Μαρτίου 30

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Χ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ: “ΌΡΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΙΑΣΕΙ – ΣΚΟΡΠΙΖΕ ΤΟ ΚΑΚΟ”(ΒΙΝΤΕΟ)

λιγνάδης

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Χρίστου Χ. για την απόπειρα βιασμού και αποπλάνησης του από τον Δημήτρη Λιγνάδη, σε ηλικία 15 ετών. Ο ίδιος συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των νέων μαρτύρων οι οποίοι αναμένεται να κληθούν τις επόμενες ημέρες για κατάθεση από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Σε μια συνέντευξη “ποταμό” που έδωσε στο ereportaz.gr και στον Νίκο Νικολετάκη ,o Χρίστος Χ. περιγράφει μεταξύ άλλων τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε ένα δωμάτιο “παρακμιακού ξενοδοχείου” στο οποίο τον παρέσυρε ,όπως καταγγέλλει ,ο προσωρινά κρατούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Ο ίδιος αναφέρεται στη μέθοδο που μεταχειριζόταν ο Λιγνάδης για να προσεγγίζει ανήλικους. Ο Χρίστος Χ. αντιμετώπισε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα επί χρόνια με αποκορύφωμα μία απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε αργότερα. Στη συνέντευξη του χαρακτηρίζει τον θεατράνθρωπο “έναν επικίνδυνο άνθρωπο ,ο οποίος σκόρπιζε το κακό” .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .