Τετάρτη, Μαρτίου 24

Μαύρη επέτειος--

 Να είστε σίγουροι. Αν οι ήρωες του ’21 γνώριζαν ότι 200 χρόνια μετά την παλιγγενεσία θα υπήρχε Έλληνας κυβερνήτης που θα παζάρευε τον ακρωτηριασμό της εθνικής κυριαρχίας με τα μεμέτια, δεν θα θυσιαζόντουσαν για τη λευτεριά του έρμου τούτου τόπου.

Μαύρη επέτειος

Του Όφι Ιοβόλου

Να είστε σίγουροι. Αν οι ήρωες του ’21 γνώριζαν ότι 200 χρόνια μετά την παλιγγενεσία θα υπήρχε Έλληνας κυβερνήτης που θα παζάρευε τον ακρωτηριασμό της εθνικής κυριαρχίας με τα μεμέτια, δεν θα θυσιαζόντουσαν για τη λευτεριά του έρμου τούτου τόπου.

Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα, η οποία δεν δύναται να επισκιαστεί με τις επιφανειακές παράτες του μητσοτακικού

καθεστώτος και της αποκρουστικής προπαγάνδας των μίσθαρνων οργάνων του.

Ούτε φυσικά με τον βολικό εγκλεισμό του λαού, τον οποίο τρέμει ο τάχα λαοπρόβλητος ηγέτης καθώς έχει αντιληφθεί τις εθνομηδενιστικές μεθοδεύσεις του, εξ ου και η απαγόρευση να σηκώσει ψηλά τη σημαία για να τιμήσει την πατρίδα του.

Μάταιες όμως οι προσπάθειες της χούντας του μητσοτακισμού.

Διότι η μειοδοσία και το μίσος για την Ελλάδα δεν κρύβονται.

Και θα το διαπιστώσουν όλοι οι απάτριδες μαζί όταν κάποια στιγμή λήξει η καραντίνα, την οποία αν μπορούσαν θα κρατούσαν εσαεί για να πίνουν και να τρώνε στην υγειά των κορόιδων.

Τότε που θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν μπας και γλυτώσουν από την οργή του λαού.

Ο οποίος πλέον θα είναι ελεύθερος και θα τους καταστήσει σαφές, ότι δεν τους ψήφισε για να διαπραγματεύονται το ξεπούλημα του Αιγαίου την ημέρα που γιορτάζουμε 200 χρόνια από την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.

Ούτε για να εκμεταλλευτούν την πανδημία συντρίβοντας την οικονομία για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Ούτε για να μπολιάσουν την Ελλάδα με αυτούς που δεν γινόταν να συνυπάρξει και αποφάσισε να διώξει πριν από 200 χρόνια.

Ούτε για να διαιωνίσουν το ρουσφέτι προς δημιουργία του απαραίτητου στρατού αυλοκολάκων και λοιπών λακέδων, ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή στην εξουσία.

Κι αφού ξεμπερδέψει μαζί τους, θα αναλάβει τους πατριδοκάπηλους.

Αυτούς που βλέπουν την πατρίδα να χάνεται κι αντί να απλώσουν το χέρι να τη σώσουν, κλείνουν τα μάτια.

Νομίζοντας πως με δηλώσεις - πυροτεχνήματα θα διατηρήσουν το υποτιθέμενο πατριωτικό προφίλ τους, για να συνεχίσουν να συντηρούν τα φέουδά τους πάνω στα συντρίμμια που θα αφήσει πίσω του ο μητσοτακισμός.

Χρόνια πολλά και ψηλά τις σημαίες, έστω κι από τα μπαλκόνια, μέχρι να έρθει η ώρα της κρίσης!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!!!

 https://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/mauri-epeteios/10.149643

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .