Τρίτη, Μαρτίου 30

Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου μεγάλωσε και οι φωτογραφίες της τρελαίνουν το διαδίκτυο

erotimatiko-pexels-1024x620

H πανέμορφη Δανάη Λιβιεράτου έχει πάρει όχι μόνο την ομορφιά της μαμάς της Εύης Αδάμ, αλλά και το ταλέντο του μπαμπά της Λάμπη Λιβιεράτου.

Η ταλαντούχα 19χρονη Δανάη έχει κερδίσει και με το παραπάνω τις καρδιές των θαυμαστών της και όπως φαίνεται από τους χιλιάδες followers της στα social media λατρεύουν να ακολουθούν πιστά κάθε της βήμα.

Μετρά περισσότερους από 20Κ followers στο Instagram και οι φωτογραφίες της ξεπερνούν καθημερινά τα 2.000 likes. Όσο για το περιεχόμενο του προφίλ της, θα βρεις υπέροχες φωτογραφίες της αλλά και videos στα οποία τραγουδά. Πρόσφατα μάλιστα ένα cover της ενθουσίασε και τους πιο δύσπιστους! Τραγούδησε Ariana Grande και πραγματικά θύμισε την απόλυτη pop star.

H Δανάη σπουδάζει φωνητική στο Royal Northern College of Music και σίγουρα το ταλέντο της δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Κάτι βέβαια ακόμη που δεν περνά απαρατήρητο είναι τα υπέροχα χαρακτηριστικά της.

Η ξανθιά Δανάη έχει καταφέρει να «ρίξει» το Instagram περισσότερες φορές από όσες φαντάζεσαι. Έχει ένα υπέροχο χαμόγελο και ναι, έχει ένα απίστευτο σώμα, αψεγάδιαστο που πολλές θα ζήλευαν. Παρακάτω θα βρεις κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες της, που κυριολεκτικά έχουν ρίξει το Instagram.

Από teen.queen/photo pexels

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .