Πέμπτη, Μαρτίου 25

Camilla Parker Bowles: Οι κομψές εμφανίσεις της Δούκισσας της Κορνουάλης στην Αθήνα

Camilla Parker Bowles: Οι κομψές εμφανίσεις της Δούκισσας της Κορνουάλης στην Αθήνα

Στην Αθήνα έφτασαν το απόγευμα της παραμονής της 25ης Μαρτίου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης Camilla, ως επίσημοι καλεσμένοι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Αμέσως μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το ζευγάρι κατευθύνθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου περιηγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους.

 Για την περίσταση, η Camilla Parker Βοwles επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο μπλε φόρεμα με λευκό πουκάμισο της Βρετανίδας σχεδιάστριας Fiona Clare και λευκή κάπα του οίκου Anna Valentine.

 

Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην εμφάνισή της ήταν η μάσκα προστασίας με το επίσημο έμβλημα του Πρίγκιπα της Ουαλίας, τα φτερά, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν δώρο ενός Βρετανού πολίτη.  

Στη συνέχεια, μαζί με όλους τους επίσημους καλεσμένους παρακάθισαν σε δείπνο που παράθεσε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί, η Camilla έκανε μια διαφορετική εμφάνιση με μακρύ μεταξωτό φόρεμα με κεντήματα μπροστινό μέρος και στα μανίκια και χρυσαφί πασμίνα με δαντέλα, τα οποία συνδύασε με nude γόβες και κοσμήματα με πέρλες.
 

Το πρωί της 25ηςΜαρτίου, o Κάρολος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστους Στρατιώτη και στη συνέχεια το ζευγάρι παρακολούθησε από την εξέδρα των επισήμων την στρατιωτική παρέλαση. Η Camilla φορούσε μπλε μεταξωτό φόρεμα και παλτό με δαντέλα του οίκου Bruce Oldfield ενώ κράτησε μια top handle τσάντα Chanel.

govastileto.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .