Σάββατο, Μαρτίου 6

Dead Zone, 2003 Episode Plague…….covid και χλωροκινη από το 2003 !!!


GEWKWN:

Το βίντεο που θα δείτε είναι ένα επεισόδιο από το 2003 μιας τηλεοπτικής εκπομπής που ονομάζεται Dead Zone, στο επεισόδιο με τίτλο "Plague", κάποιος κάνει πτήση από την Κίνα προς τις ΗΠΑ και κατέβηκε με έναν άγνωστο ιό. Αφού ταυτοποίησε τον ιό ως Coronavirus που σχετίζεται με το SARS, ένας γιατρός αναφέρει ότι μπορεί να σταματήσει τον Coronavirus χρησιμοποιώντας ένα φάρμακο ελονοσίας που ονομάζεται………. Chloroquine. Οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν ότι οι πληροφορίες και οι έρευνες που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή αυτού του επεισοδίου προήλθαν το 2003, απευθείας από το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών -Centers for Disease ...) https://www.youtube.com/watch?v=gUEa9jzVzu4

Από το National Library of Medicine

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16115318/

Virol J. 2005 Aug 22;2:69. doi: 10.1186/1743-422X-2-69.

Η χλωροκίνη είναι ένας ισχυρός αναστολέας της λοίμωξης και της εξάπλωσης του ιού SARS

Martin J Vincent 1, Eric Bergeron, Suzanne Benjannet, Bobbie R Erickson, Pierre E Rollin, Thomas G Ksiazek, Nabil G Seidah, Stuart T Nichol

Ιστορικό: Το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS) προκαλείται από έναν πρόσφατα ανακαλυφθέντα κοροναϊό (SARS-CoV). Δεν υπάρχει διαθέσιμη αποτελεσματική θεραπεία προφύλαξης ή μετά την έκθεση.

Αποτελέσματα: Ωστόσο, αναφέρουμε ότι η χλωροκίνη έχει ισχυρές αντιιικές επιδράσεις στη μόλυνση από SARS-CoV πρωτευόντων κυττάρων. Αυτά τα ανασταλτικά αποτελέσματα παρατηρούνται όταν τα κύτταρα υποβάλλονται σε αγωγή με το φάρμακο είτε πριν είτε μετά την έκθεση στον ιό, υποδηλώνοντας τόσο προφυλακτικό όσο και θεραπευτικό πλεονέκτημα. Εκτός από τις γνωστές λειτουργίες της χλωροκίνης όπως οι αυξήσεις του ενδοσωμικού ρΗ, το φάρμακο φαίνεται να παρεμβαίνει στην τελική γλυκοσυλίωση του κυτταρικού υποδοχέα, το ένζυμο μετατροπής της αγγειοτενσίνης 2. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σύνδεση του ιού-υποδοχέα και να ακυρώσει τη μόλυνση, με περαιτέρω επιπτώσεις από την αύξηση του φυσαλιδώδους pH, με αποτέλεσμα την αναστολή της μόλυνσης και της εξάπλωσης του SARS CoV σε κλινικά αποδεκτές συγκεντρώσεις.

Συμπέρασμα: Η χλωροκίνη είναι αποτελεσματική στην πρόληψη της εξάπλωσης του SARS CoV στην κυτταρική καλλιέργεια. Παρατηρήθηκε ευνοϊκή αναστολή της εξάπλωσης του ιού όταν τα κύτταρα είτε υποβλήθηκαν σε αγωγή με χλωροκίνη πριν ή μετά τη μόλυνση από SARS CoV. Επιπροσθέτως, η έμμεση δοκιμασία ανοσοφθορισμού που περιγράφεται εδώ αντιπροσωπεύει μια απλή και ταχεία μέθοδο για διαλογή αντι-ιικών ενώσεων SARS-CoV.

Μετά το ΣΟΚ που δεχτήκαμε από το βίντεο, πάρτε μια ανάσα και πάμε να δούμε ένα άλλο βίντεο για να ηρεμήσουμε η μήπως όχι…….. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ……


https://www.youtube.com/watch?v=-yQDUjq7j5E&feature=emb_logo

Το βίντεο που θα δείτε δυστυχώς το έβλεπαν μικρά παιδάκια, είναι κινούμενα σχέδια που προβάλλονται σε παιδιά σε όλο τον κόσμο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, διότι μόνο τότε θα καταλάβετε ότι δεκάδες σκηνές σε παιδικές ταινίες και κινούμενα παιδικά σχέδια έχουν κρυμμένα μηνύματα για την μύηση παιδιών στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

-Yποστηρίζουν την Νέα Τάξη και τον αντίχριστο

-Υποστηρίζουν το παγκόσμιο νόμισμα

-αναφέρουν τις πολυεθνικές που τους ανήκουν τα πάντα…

-δείχνουν το κτήριο των Ηνωμένων Εθνών με το σύμβολο του αντίχριστου….

-λένε για ένα ιό που πρέπει να τον σταματήσουν με εμβόλιο…

παιδάκια λένε στο βίντεο: ‘’ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ‘’ ‘’ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΟΗΘΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ’’ ‘’ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ‘’

-Το εμβόλιο δείχνει παιδάκια να περιμένουν στην σειρά για να εμβολιαστούν και τα δείχνει χαρούμενα Έτσι προετοιμάζουν την επιβολή τους μέσω της νέας τάξης πραγμάτων! Λογικό, αφού τα παιδιά είναι οι μελλοντικοί πολίτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ! υπάρχουν πολύ χειρότερα που δεν είναι σε αυτό το βίντεο – που εκθειάζουν τα ναρκωτικά, την πορνεία και τον άκρατο υλισμό και την "αθεΐα"!

Αυτά βλέπουν τα παιδιά μας ενώ εμείς είμαστε ήσυχοι ότι βλέπουν ‘’αθώα’’ κινούμενα σχέδια…….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .