Δευτέρα, Μαρτίου 15

Το ECDC έβαλε στο ...«κόκκινο» όλη την Ελλάδα!!!



Μα γιατί;;; Αφού μας «Σώζουν» τα ...γαλάζια lockdown

«Κοκκίνισε», πλέον, όλη η Ελλάδα στον ανανεωμένο χάρτη που παρουσίασε την Πέμπτη το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC), σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη αποδεικνύοντας ότι τα συνεχή lockdown τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να διαλύουν την οικονομία και την κοινωνία.

Ο συγκεκριμένος χάρτης συνδυάζει αριθμό τεστ, νέα κρούσματα και δείκτη θετικότητας για τις 14 ημέρες που προηγήθηκαν της 11ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία, στο «κόκκινο» βρίσκεται ολόκληρη η χώρα, καθώς τα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού είναι από 50 ως 150 και ο δείκτης θετικότητας ίσος ή πάνω από το 4%.

Σχετικά με τον δείκτη θετικότητας, η Ελλάδα που για αρκετές εβδομάδες βρισκόταν στο «πράσινο», πέρασε, πλέον, στο «κίτρινο» για την εβδομάδα που προηγήθηκε, καθώς έπιασε ή ξεπέρασε το όριο συναγερμού του 4%.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .