Παρασκευή, Μαρτίου 5

Lottie Moss> Πως η αδερφή του supermodel έφτασε να πουλά ακατάλληλες φωτογραφίες

Η ανοδος και η πτωση

Ο νέος εμπορικός συνεργάτης της είναι ένας ιστότοπος ακατάλληλος για ανηλίκους, το Glow [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Είχαν πάντα μία κοινή, απίθανη αυτοπεποίθηση και «αέρα» στις πόζες τους, για να μην αναφέρουμε την έφεση τους στο να προβοκάρουν το κοινό, όπως ένα τατουάζ, «δεν είναι δικός σου», αποτυπωμένο στους γλουτούς μίας από αυτές.

Ωστόσο, η μικρότερη αδερφή της Kate Moss, η Lottie, αυτή του τατουάζ, αποτελεί ως μοντέλο μία εντελώς αχνή απομίμηση της διάσημης αδερφής της.

Ενώ η Kate, που είναι ήδη 47 ετών, παραμένει σε ζήτηση από μεγάλα περιοδικά όπως η «Vogue» και περπατά σε διάσημες πασαρέλες όπως της Fendi, ως ένα από τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο, ο νέος εμπορικός συνεργάτης της Lottie είναι ένας ιστότοπος ακατάλληλος για ανηλίκους, το Glow.

Επιπλέον, αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα του ιστότοπου περιεχομένου μόνο για ενήλικες, OnlyFans, με το αυστηρά «προσωπικό περιεχόμενο» να προσφέρεται για 17 ευρώ το μήνα.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, τη Lottie, μπορείτε να τη δείτε να ποζάρει με ένα σούπερ τολμηρό δερμάτινο -αλλά πλαστικό- μπούστο και ρόμπα παρέα με μια άλλη φίλη της. Το προφίλ της μάλιστα προσκαλεί να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα της στον ιστότοπο Glow.

Εκεί μπορείτε να δείτε μια σειρά από φωτογραφίες της με σέξι εσώρουχα, με το πιο τολμηρό περιεχόμενο να θολώνει πίσω από έναν τοίχο πληρωμής που αναφέρει, «Ξεκλειδώστε για να με δείτε να παίζω με το στήθος μου» και ζητά από τον θεατή να πληρώσει 60 ευρώ.

Ένας άλλος τοίχος, ζητά επίσης 58 ευρώ και φέρει τον τίτλο «Slippery when wet», δηλαδή… «γλιστράει όταν βραχεί» και Ο Νοών Νοείτω. Ένας τρίτος γράφει «Ξεκλείδωμα για ΠΛΗΡΗ προβολή… είναι αρκετά αναιδές» ακολουθούμενο από ένα emoji ροδάκινου (χρησιμοποιείται ευρέως για το κάτω μέρος του γυναικείου σώματος) και ζητά επίσης 58 ευρώ.

Υπάρχουν επίσης προτροπές για τους χρήστες του Glow να στείλουν μηνύματα ιδιωτικά για πολύ «προσωπικό περιεχόμενο» ενώ ο ιστότοπος φέρεται να έχει συμπεριλάβει ένα γυμνό βίντεο της για 1.150 ευρώ.

Ο ιστότοπος περιεχομένου για ενηλίκους επιτρέπει στις ημιδιασημότητες να συνδεθούν με τους θαυμαστές τους μέσω βίντεο, φωτογραφιών και ζωντανών ροών. Μεταβιβάζουν το 80% των αμοιβών που κερδίζουν και παίρνουν στο τέλος ένα 20%. Ο ιστότοπος της εταιρείας ισχυρίζεται ότι τα μοντέλα μπορούν να έχουν κέρδος έως 5.700 ευρώ το μήνα.

Ο μόνος κανόνας είναι ότι όλο το περιεχόμενο για ενήλικες πρέπει να είναι κλειδωμένο και να μην παραδίδεται δωρεάν. Σε αντίθεση με το OnlyFans, το οποίο χρησιμοποιείται από μια μεγάλη γκάμα πρώην τηλεοπτικών ριάλιτι σταρ και διασημοτήτων δευτέρας διαλογής, όπως η Kerry Katona και η Megan Barton-Hanson του βρετανικού ριάλιτι «Love Island», η Lottie φαίνεται να είναι ένα από τα μοναδικά αναγνωρίσιμα πρόσωπα που συμμετέχουν στον ιστότοπο Glow.

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η Kate Moss δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για την απογοητευτική νέα κατεύθυνση της Lottie. Ούτε οι γονείς της, Peter και Inger.

Σημαντικό είναι ωστόσο, ότι η Lottie δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των μοντέλων που έχουν υπογράψει στο πρακτορείο που έχει δημιουργήσει η Kate, τα οποία θεωρεί ότι έχουν «ποιότητα αστεριού».

Τον Ιανουάριο, η Lottie συναντήθηκε με τον ιδρυτή του Glow, Noah Traisman, για καφέ στο Λος Άντζελες. Μαζί τους ήταν η καλύτερη φίλη της και συγκάτοικος Sahara Ray, που είναι ήδη στο Glow και -φαίνεται- πως τότε έκλεισε η συμφωνία.

Πώς έγινε αυτό; Πριν από δέκα χρόνια, χάρη στο διάσημο επώνυμό της, η Lottie έπεσε ουρανοκατέβατη στον κόσμο των μοντέλων και, αρχικά, η επιτυχία της φαινόταν εξασφαλισμένη.

Σε ηλικία 18 ετών, πήγε στις Κάννες με την Kate, πόζαρε στο κόκκινο χαλί και έγραψε ένα άρθρο-ημερολόγιο για τη «Vogue». Μάλιστα, ο Dior την είχε καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες.

Πέντε χρόνια αργότερα, όμως, προφανώς έπεσε πολύ χαμηλά, κάνοντας πλαστική στήθους και χεριών και συμμετείχε σε ριάλιτι, συμπεριλαμβανομένου του Made In Chelsea. Πηγές από το χώρο της μόδας λένε ότι από τότε η λάμψη του επωνύμου Moss είχε ήδη ξεθωριάσει.

Lottie και Kate Moss

Και είναι λυπηρό το γεγονός ότι αν και δύο μόλις πόντους κοντύτερη από την αδερφή της (η Kate είναι 1,69 μ.), η Lottie δείχνει πολύ κοντή για την πασαρέλα. Επίσης, η κάμερα δεν την λατρεύει όπως έκανε πάντα με τη μεγάλη της αδερφή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει την ίδια έλξη προς τις μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες.

Η πιο πρόσφατη δουλειά της ήταν μερικά βίντεο για τα αρώματα του οίκου Louboutin και την τελευταία φορά που πόζαρε για κάποιο σπουδαίο περιοδικό μόδας ήταν για το «Elle» της Σλοβενίας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η οικογένειά της και οι συνάδελφοι της είναι απελπισμένοι. Οι ατζέντηδες στο πρακτορείο Storm λένε ότι ανησυχούν για αυτήν, την τελευταία «φάση» στην καριέρα της.

Γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου του 1998, η Charlotte Moss, όπως είναι το πραγματικό όνομα της, είναι κόρη του πατέρα της Kate, του ταξιδιωτικού πράκτορα Peter Moss και της Νορβηγίδας Inger Solnordal, που είναι η δεύτερη σύζυγός του.

24 χρόνια νεότερη από την Kate, η Lottie μεγάλωσε στο Haywards Heath, στο West Sussex. Η οικογένεια διατηρεί ένα κατάστημα, το Toll House στο Lindfield, το οποίο πωλεί vintage ρούχα, κοσμήματα, είδη σπιτιού και φαγητό. Λέγεται ότι είναι το «μικρότερο πολυκατάστημα στο Σάσσεξ».

Η φήμη της Lottie ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία, στον ανοιξιάτικο γάμο της Kate και του Jamie Hince, το 2011. Ήταν τότε 13 ετών και παράνυμφος. Γλυκιά, αμήχανη και ντροπαλή, έμοιαζε με άγγελο από έργο του Botticelli με γιρλάντα από αγριολούλουδα στα μαλλιά της.

Ο κόσμος της μόδας δεν άργησε καθόλου να την προσέξει.

Αργότερα η ίδια θυμήθηκε: «Ήταν τόσο αστείο. Η μαμά μου έλεγε, “πως είσαι έτσι; Η αδερφή σου θα θυμώσει”. Κανείς δεν τo πήρε έτι, όλοι έμοιαζαν σαν να λένε, “Ποια είναι αυτή;” Είχα μια συνάντηση με το πρακτορείο Storm [Model Management] την επόμενη εβδομάδα. Με ρώτησαν, “Πού κρυβόσουν;”».

Πράγματι, έκανε ένα δοκιμαστικό για το Storm που διοργανώθηκε από τους γονείς της και τη Sarah Doukas, τη γυναίκα που ανακάλυψε την Kate.

Η πρώτη φωτογράφιση της Lottie δημοσιεύτηκε στο «Teen Vogue» και έκανε την πρώτη δική της φωτογράφηση στο «Dazed & Confused» λίγο μετά. Να σημειώσουμε ότι το «Dazed» είναι ένα περιοδικό που συνιδρύθηκε από τον πρώην της Kate, τον Jefferson Hack.

Η επιρροή που ασκούσε το όνομα της Kate βοήθησε την Lottie να συμμετέχει για πρώτη φορά σε καμπάνια του Calvin Klein. Άλλωστε η Kate είχε συνδέσει απόλυτα το ξεκίνημα της φοβερής καριέρας της με το άρωμα Obsession για τον οίκο.

Αργότερα, η Lottie πέρασε με Α τις πρώτες της εξετάσεις με την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Σε ένα ημερολόγιο για τη «Vogue» έγραψε: «Μερικές φορές νιώθω σαν να ζω σε δύο κόσμους. Τη μία στιγμή είμαι σε μια σουίτα του Dior στις Κάννες και την επομένη σε μια σχολική τάξη στο Σάσσεξ. Νιώθω σαν να είμαι η Χάνα Μοντάνα (τηλεοπτικός χαρακτήρας που ενσάρκωνε η τραγουδίστρια Miley Cyrus)».

Συνέχισε: «Είναι σημαντικό για μένα να διαχειρίζομαι το σχολείο και την καριέρα μου ως μοντέλο. Τώρα είμαι σε θέση να χρηματοδοτήσω τις δικές μου σπουδές με τις δουλειές που κλείνω».

Λίγους μήνες μετά αποφάσιζε να μην συνεχίσει στο πανεπιστήμιο, γράφοντας: «Η μη φοίτηση μου στο πανεπιστήμιο ήταν μια πολύ μεγάλη απόφαση για μένα, και αυτή που έπρεπε να εξετάσω προσεκτικά και με τους γονείς μου. Στο τέλος, έπρεπε να αναγνωρίσω ότι αυτό δεν ήταν το σωστό για μένα. Η καριέρα μου ως μοντέλο είχε ήδη ξεκινήσει και ήθελα να επικεντρωθώ στη βιομηχανία της μόδας».

Σε μια συνέντευξη της είχε πει ότι προσπαθεί να μην τη συγκρίνουν με την Kate, η οποία έχει κάνει εξώφυλλο για τη «Vogue» 40 φορές.

«Η αδερφή μου και εγώ είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι», είχε αναφέρει, «είναι στο δικό της δρόμο και εγώ στο δικό μου». Αλλά είχε προσθέσει: «Είναι ένα είδος αγώνα δρόμου μέσα στην οικογένεια. Η Kate έπαιξε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα μου».

Η Lottie ήταν πραγματικά πολύ κοντά στην Kate, αλλά σαφώς η τεράστια καριέρα της αδερφής της έκανε μεγάλη σκιά. Δεν δούλεψαν ποτέ μαζί.

Ωστόσο, τα πρώτα χρόνια της καριέρας της Lottie ήταν αρκετά εντυπωσιακά, με καμπάνιες για τους Bulgari και Valentino. Η επιτυχία όμως αυτή γρήγορα εξανεμίστηκε και η Lottie άρχισε να αναπτύσσει τη φήμη ότι είχε πολυάσχολη κοινωνική ζωή. Ένα πράγμα μάλιστα που έχει κοινό με την Kate είναι η αδυναμία τους στις άγριες νύχτες.

Μία βραδιά στο Chiltern Firehouse, ένα πολύ γνωστό ξενοδοχείο και εστιατόριο, έχασε την τσάντα της, μία Louis Vuitton, συμπεριλαμβανομένου και του διαβατηρίου της, επειδή «ήταν απασχολημένη με ένα θαυμαστή της», έγραψαν τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Ένα άλλο δημοσίευμα αφορούσε την παραμονή της μέχρι τις 5 το πρωί στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Jamie Laing του βρετανικού ριάλιτι «Made In Chelsea».

Ωστόσο, ενώ η μεγάλη αδερφή της κατάφερε να «καθαρίσει» τις ατασθαλίες της, η Lottie ξεκίνησε να κερδίζει φήμη με το παρατσούκλι «Lottie the Lash» («Η Lottie, το μαστίγιο»), αποκάλυψε ότι χρησιμποιούσε ουσίες, ότι έδινε αγώνα για τη ψυχική υγεία της και ότι αντιμετώπιζε από μικρή ένα σύνδρομο νευροαναπτυξιακών διαταραχών, το ADHD.

Και τα τελευταία δύο χρόνια, απομακρύνθηκε από τη μόδα και ξεκίνησε να συνεργάζεται με εταιρείες ρούχων και υποδημάτων που μπορούσαν να χρησιμοποιούν το όνομά της, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας Moccasin Minnetonka και της PacSun στην Αμερική.

Σε μια ανάρτηση της στο Instagram είχε εξηγήσει: «Πρόσφατα αποφάσισα να ανακαλύψω εκ νέου τον εαυτό μου καθώς δεν ήμουν ευτυχισμένη και με το δρόμο που είχα πάρει».

Απέρριψε επανειλημμένες προσφορές για τη συμμετοχή της στο καστ του ριάλιτι «Made In Chelsea» και επίσης είπε όχι στο «Celebs Go Dating» του καναλιού E4.

Είπε συγκεκριμένα στο περιοδικό «L’Officiel»: «Είμαι αυτό που είμαι και κάνω ό,τι θέλω, είτε πρόκειται για καριέρα μοντέλου είτε για οτιδήποτε άλλο. Η επιτυχία της αδερφής μου δεν με επηρέασε στις επιλογές μου».

Πράγματι όχι. Παρόλο που την κάλεσαν στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας τον Δεκέμβριο του 2019, το πάρτι ήταν μάλλον με C-list διασημότητες.

Τον τελευταίο καιρό η Lotti φοράει φθηνά ρούχα της Pretty Little Thing, κάνει παρέα με τον Umar Kamani, τον DJ Lady Mary Charteris, την Tigerlily Taylor (κόρη του ντράμερ των Queen, Roger) και με την Hana Cross, που συνήθιζε να βγαίνει με τον Brooklyn Beckham. Είναι επίσης φίλη με το μοντέλο Suki Waterhouse και με τον influencer/socialite Vas J Morgan. Ήταν στη Μύκονο τον Αύγουστο με τον Chris Hughes, του ριάλιτι Love Island και με τον ποδοσφαιριστή Harry Maguire.

Πρόκειται για φιλίες όμως που αλλάζουν γρήγορα, ενώ όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, η Lottie έκανε γρήγορα περάσματα από τις αγκαλιές των Brooklyn Beckham και τον DJ του Capital, Roman Kemp, με τον οποίο φωτογραφήθηκαν να ερωτοτροπούν στο Soho House.

Η πιο μακρά σχέση της ήταν με τον Alex Mytton από το ριάλιτι «Made In Chelsea»: Ήταν μαζί για περίπου ένα χρόνο από τον Οκτώβριο του 2016. Λέγεται ότι είχαν συλληφθεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος να ερωτοτροπούν στις τουαλέτες του κλαμπ Tape. Υπήρξαν ωστόσο φήμες όταν χώρισαν ότι εκείνος την απατούσε. Πιο πρόσφατα, ισχυρίστηκε ότι είναι «πανσεξουαλική», όπως η φίλη της, το διάσημο μοντέλο Cara Delevingne.

Τον Δεκέμβριο, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να φιλάει δύο γυναίκες φίλες της έπειτα από μια… κουραστική βραδιά. Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη.

Την περίοδο της καραντίνας την έχει περάσει εν μέρει στο σπίτι της Kate, στο Cotswolds και όλοι πίστευαν ότι πιθανά κάτι να είχε αλλάξει με τη συμπεριφορά της: «Η εσωτερική πάλη με ανάγκασε να πράττω σαν να μην είμαι εγώ», έγραφε στο instagram. «Τελικά, γινόμουν ένα άτομο που δεν μου άρεσε πολύ και παραμέλησα την ψυχική και σωματική υγεία μου».

Ισχυρίστηκε ότι είχε περάσει χρόνο «κάνοντας θεραπείες» και πρόσθεσε: «Διάβασα πολλά βιβλία αυτοβοήθειας και τρέχω καθημερινά. Ειλικρινά, μπορώ να πω ότι ποτέ δεν ήμουν πιο ευτυχισμένη ψυχικά».

Όταν η καραντίνα χαλάρωσε τον περασμένο Νοέμβριο η Lottie επέστρεψε στο Λονδίνο. Έκανε μία «επίσκεψη εργασίας» στο Μεξικό, όπου εμφανίστηκε σε ένα γιοτ αγνώστου ιδιοκτήτη.

Στα τέλη Ιανουαρίου βρισκόταν στο Λος Άντζελες με τη φίλη της και γράφτηκε στο Glow. Συνεχίζει να διατηρεί συμβόλαιά με τους PacSun και Louboutin, αλλά φαίνεται ότι πιστεύει ότι το Glow θα της προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσει χρήματα στον μάλλον σκιερό κόσμο των ενηλίκων. Λέει ότι ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αλλά όσοι νοιάζονται για εκείνην δεν το βλέπουν έτσι…

https://kourdistoportocali.com/news-desk/lottie-moss-gt-pos-i-aderfi-toy-diasimoteroy-monteloy-ston-kosmo-eftase-na-poyla-akatalliles-fotografies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .