Πέμπτη, Μαρτίου 25

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η εμφάνιση που συγκέντρωσε τα βλέμματα στην Εθνική Πινακοθήκη (pics)

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η εμφάνιση που συγκέντρωσε τα βλέμματα στην Εθνική Πινακοθήκη (pics)
ΑΠΕ ΜΠΕ

Μία εμφάνιση εμπνευσμένη από την παράδοση έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου στην Εθνική Πινακοθήκη. Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επέλεξε να τιμήσει και ενδυματολογικά την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Εναρμονισμένη στο επετειακό κλίμα των ημερών η Γιάννα Αγγελοπούλου προτίμησε γι’ άλλη μία φορά σε δημόσια εμφάνισή της να βάλει κάτι πιο παραδοσιακό που παραπέμπει σε φορεσιές από την εποχή της Επανάστασης του 1821.


Πιο συγκεκριμένα, η Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στην Εθνική Πινακοθήκη ντυμένη με το παραδοσιακό «πιρπιρί» που αποτελεί ένα περίτεχνο πανωφόρι, γυναικεία εκδοχή του λεγόμενου «ντουλαμά».

Το παραδοσιακό ένδυμα συνδυάστηκε με μια μπλε παντελόνα, καθώς και ένα ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια.

Νωρίτερα την Τετάρτη (24.03.2021), στην Εθνική Πινακοθήκη, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, υποδέχτηκαν τους υψηλούς προσκεκλημένους της χώρας μας, ανάμεσά τους τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο με τη σύζυγό του, Καμίλα. 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .