Πέμπτη, Μαρτίου 11

Η Rihanna υποδέχεται την Άνοιξη με νέα Savage X Fenty

Savage X Fenty 2021 Spring

H Fenty έχει πλέον αξία μεγαλύτερη του 1 δισ. δολαρίων μετά την αγορά μετοχών αξίας 115 εκατ. από την L Catteron [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στο καταπράσινο γκαζόν του κήπου της, πιθανά στην Αγγλία, φορώντας τις νέες φλοράλ δημιουργίες της εταιρείας της, υποδέχεται την Άνοιξη, λίγες ημέρες νωρίτερα, η εορτάζουσα την περασμένη εβδομάδα Rihanna.

Το κορίτσι από τα Μπαρμπέιντος, που είναι πλέον γυναίκα 33 ετών,

παρουσίασε τη Δευτέρα μία νέα σειρά λουλουδάτων εσωρούχων της εταιρείας της Fenty, σε συνεργασία πάντα με την Savage, που αποπνέουν έναν σικάτο «αέρα» από ‘70s, κάτι που τονίζει και με την κόμμωση της η Rihanna, η οποία φέρνει ελαφρά στο στυλ της διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού Cher.

Οι νέες δημιουργίες των Savage X Fenty, που κυκλοφορούν τις επόμενες ημέρες μέσω διαδικτύου και φυσικά σε όσα καταστήματα είναι ανοιχτά, έρχονται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του κολοσσού πολυτελών ειδών LVMH ότι η Fenty έχει πλέον αξία μεγαλύτερη του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μετά την αγορά μετοχών αξίας 115 εκατομμυρίων από την επενδυτική φίρμα L Catteron με σκοπό την επέκταση της γκάμας των προϊόντων στον πολύ επικερδή τομέα της αθλητικής ένδυσης.

Ίσως και για αυτό το λόγο η Rihanna, που έκλεισε την περασμένη εβδομάδα τα 33 χρόνια της, «πέρασε» εξ απαλών ονύχων τη δυσάρεστη απόφαση της LVMH και του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Μπερνάρ Αρνό να «παγώσει» μετά από δύο χρόνια την άλλη εταιρεία της με ρούχα, την Fenty Fashion, εξαιτίας της μεγάλης ζημιάς στο χώρο της ένδυσης που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Κατά τα άλλα, η Rihanna συνεχίζει να δουλεύει σκληρά σε όλους τους τομείς, εκτός από τη δισκογραφία που την ανέδειξε και σε ίνδαλμα της μόδας, με τη διαφορά ωστόσο ότι έχει υποσχεθεί για φέτος πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο δίσκο, πιθανότατα στα τέλη του καλοκαιριού και αφού η πανδημία θα δημιουργεί πλέον λιγότερα προβλήματα.

Να σημειώσουμε ότι στην αγορά βρίσκεται εδώ και 15 ημέρες ένα εντυπωσιακό βιβλίο με 504 σελίδες στις οποίες περιλαμβάνονται αδημοσίευτες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καριέρα της τραγουδίστριας, το «Queen Size», το οποίο κοστίζει 1.450 δολάρια και θα βγει σε μόλις 500 αντίτυπα.

https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .