Τρίτη, Μαρτίου 23

Η Ν.Δ. πληρώνει διαφήμιση στα Social Media την ώρα που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια!

freepen.gr
Η Νέα Δημοκρατία προφανώς θα ήθελε να ισοφαρίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί μετά τον ορυμαγδό σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στις αναρτήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από: newsbreak.gr

Κάποιος εγκέφαλος όμως φαίνεται πως θεώρησε σωστό αυτή η προσπάθεια να γίνει επί πληρωμή. Έτσι, είδαμε με έκπληξη μία πανηγυρική ανάρτηση του πρωθυπουργού να προωθείται με χρήμα των ελλήνων φορολογουμένων. Σαφέστατα πάνω από την ανάρτηση γράφει ότι «πληρώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία»!

Τη Νέα Δημοκρατία που χρωστάει 300 εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, τα οποία φυσικά θα κληθεί να αποπληρώσει όπως φαίνεται ο Έλληνας φορολογούμενος. Γι’ αυτό ακριβώς δόθηκε και η σκανδαλώδης ασυλία στους τραπεζίτες.

Διότι εάν δεν υπήρχε αυτή η σκανδαλώδης σχέση διαπλοκής, το κόμμα θα πάθαινε ότι παθαίνει κάθε οφειλέτης – επιχειρηματίας στην Ελλάδα. Θα του είχαν κατάσχει και το τελευταίο ευρώ από τους λογαριασμούς, και όχι διαφήμιση στο facebook δεν θα μπορούσε να κάνει, ούτε μαντήλι να κλάψει δεν θα αγόραζε.

Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση, όλοι καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Το Βατερλώ πάντως με τα αρνητικά σχόλια, συνεχίστηκε ακόμα και με πληρωμένη ανάρτηση. Δείτε την:

printfriendly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .