Τετάρτη, Μαρτίου 17

Tα νέα σύνορα χαράσσονται από βελόνες εμβολίων! Ταξιδιωτική συμφωνία Αυστραλίας-Σιγκαπούρης: μόνο oι εμβολιασμένοι χωρίς καραντίνα.Μαζικές διαδηλώσεις σε Γερμανία, Καναδά κατά μέτρων.

 

Η τρέλα του νεοφιλελευθερισμού και όχι μόνο. Το καλοκαίρι των εμβολιασμένων.. Κατάσχεσαν και το καλοκαίρι τα νέα αφεντικά του κόσμου. Σήριγγες παντού…. Το νέο σιδηρούν παραπέτασμα αποτελείται από σύριγγες τα νέα σύνορα χαράσσονται από βελόνες εμβολίων με πράσινα διαβατήρια και πιστοποιητικά εμβολιασμού. Συρματοπλέγματα με το υφάδι της σύριγγας.. Πριβέ καλοκαίρι μόνο για εμβολιασμένους η νέα προνομιούχα κάστα τάξης της υγειινίστηκης κοινωνικής διαστρωμάτωσης. Η υγειονομική ελίτ….Οι Πεντακάθαροι..

Η Αυστραλία “συνεργάζεται με τη Σιγκαπούρη” για να δημιουργήσει μια “φυσαλίδα ταξιδιού/bulle de voyage” μεταξύ των δύο χωρών για τον Ιούλιο, για να αναζωογονήσει τον τουρισμό που εξαφανίστηκε από την πανδημία COVID-19, ανακοίνωσε ένας Αυστραλός υπουργός την Κυριακή.

Η Αυστραλία “συνεργάζεται με τη Σιγκαπούρη αυτή τη στιγμή για πιθανή “φυσαλίδα ταξιδιού/bulle de voyage”” από τον Ιούλιο “, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Michael McCormack στην κρατική τηλεόραση ABC. “Καθώς το εμβόλιο προχωρεί, όχι μόνο στην Αυστραλία αλλά και σε άλλες χώρες, θα ανοίξουμε ξανά περισσότερες ταξιδιωτικές φυσαλίδες και με άλλες χώρες”.

Η Αυστραλία έκλεισε τα σύνορά της από την αρχή της πανδημίας, προκειμένου να αποτρέψει τυχόν εστίες μόλυνσης στην επικράτειά της. Άτομα που δεν έχουν Αυστραλιανή ιθαγένεια δεν μπορούσαν να εισέλθουν στη χώρα, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Η συμφωνία αναμένεται να επιτρέψει σε Αυστραλούς και πολίτες της Σιγκαπούρης που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 να ταξιδέψουν μεταξύ των δύο χωρών χωρίς να πρέπει ν’ τηρήσουν καραντίνα, σύμφωνα με το The Sydney Morning Herald.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται επίσης ότι η Καμπέρα ελπίζει ότι οι επισκέπτες από τρίτες χώρες που ταξιδεύουν για σπουδές ή επαγγελματίες και οι επιστρέφοντες πολίτες μπορούν να περάσουν τις δύο εβδομάδες τους σε καραντίνα στη Σιγκαπούρη πριν πετάξουν στην Αυστραλία.

Από την πλευρά της, η Σιγκαπούρη, η οποία έχει ήδη ανοίξει τα σύνορά της σε λίγες χώρες που έχουν ελέγξει τον ιό, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, επέμεινε να “μην συζητηθεί (να γίνει) κέντρο καραντίνας ή κέντρο εμβολιασμού”.

Η Σιγκαπούρη βρίσκεται επί του παρόντος σε συνομιλίες με την Αυστραλία σχετικά με την αμοιβαία αναγνώριση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και την επανάληψη των ταξιδιών για φοιτητές και επιχειρηματίες ως προτεραιότητα”, ανέφερε την Κυριακή το υπουργείο Εξωτερικών της Σιγκαπούρης.

“Συζητάμε επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας φυσαλίδας αεροπορικών μεταφορών που θα επιτρέπει στους κατοίκους της Σιγκαπούρης και της Αυστραλίας να ταξιδεύουν μεταξύ των δύο χωρών χωρίς να χρειάζεται να υποβληθούν σε καραντίνα”.

Στην Αυστραλία, ο διεθνής τουρισμός, ο οποίος αντιπροσώπευε περίπου 45 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (35 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) ετησίως για την οικονομία της χώρας πριν από την επιδημία, έχει εξαλειφθεί.

Η Αυστραλία έχει ήδη δημιουργήσει ένα μονόδρομο «ταξίδι φυσαλίδας» με τη Νέα Ζηλανδία, επιτρέποντας στους υπηκόους της τελευταίας να ταξιδεύουν στην Αυστραλία χωρίς καραντίνα, αν και αυτό το πρόγραμμα έχει ανασταλεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια επιδημιών.journaldequebec 14/3/21

Συμφωνίες ελεύθερης διακίνησης κλείνονται μεταξύ κρατών λιγότερο αγγιγμένων από Covid-19, στο μοντέλο της “bulle de voyage”που δημιουργήθηκε από της χώρες της Βαλτικής σύμφωνα με τον The Economist.

Εικόνα

Πολλές χιλιάδες διαδηλωτές πορεύθηκαν το Σάββατο στους δρόμους του Montréal για να καταγγείλουν τις απαγορεύσεις anti-Covid στο Québec στον Καναδά.

Διαδηλώσεις και στη Δρέσδη στη Γερμανία κατά μέτρων υγειονομικού απαρτχάιντ.

Και στη Στουτγάρδη διαδηλώσεις επ΄ευκαιρία της μακάβριας επετείου ενός χρόνου από τότε τα αφεντικά του κόσμου σταμάτησαν τη ζωή….

dimpenews.com

http://aggaleto.blogspot.com/2021/03/t-o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .