Τρίτη, Απριλίου 13

10 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βόλτες στην παραλία

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει, τόσο η διάθεση βελτιώνεται και οι βόλτες στον ήλιο αποτελούν τη νέα ρουτίνα. Με τις διαδημοτικές μετακινήσεις να επιτρέπονται, ήρθε η στιγμή για την πρώτη εξόρμηση στην παραλία. Σύμμαχός σου θα σταθούν τα ολόσωμα μαγιό που αναδεικνύουν τις γραμμές του σώματος και αυξάνουν την αυτοπεποίθηση.

Με ντεκολτέ μπαντό και ρυθμιζόμενες και αφαιρούμενες τιράντες Οysho, oysho.com 

Αν ψάχνεις ένα νέο σχέδιο, οι τάσεις δε θα σε απογοητεύσουν. Από παιχνιδιάρικα φλοράλ μέχρι κομψά καρό, αναβαθμισμένα εμπριμέ και ζωηρά animal prints, η απόκτηση του ιδανικού σχεδίου μοιάζει πιο εύκολη από ποτέ. Δες παρακάτω τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, συνδύασέ τες με αέρινες φούστες, τζιν σορτς, παντελόνες και καφτάνια και δημιούργησε αξιοζήλευτα beach looks στο λεπτό.


ΟΙ καλύτερες προτάσεις της αγοράς, συνδύασέ τες με αέρινες φούστες, τζιν σορτς, παντελόνες και καφτάνια και δημιούργησε αξιοζήλευτα beach looks στο λεπτό.
Προτάσεις της αγοράς, συνδύασέ τες με αέρινες φούστες, τζιν σορτς, παντελόνες και καφτάνια 
 
Νέο σχέδιο, οι τάσεις δε θα σε απογοητεύσουν.






.msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .