Σάββατο, Απριλίου 3

Πάνω από 2.000.000 νεκροί Made in China;

Σάλος από τη βόμβα του Αμερικανού Τσιόδρα

Κινέζικο χέρι πίσω από τον ιό βλέπει ο Robert Redfield

Πάμε να δούμε τώρα πως η Παγκόσμια Κοινότητα θα τιμωρήσει την δικτατορία της Κίνας η οποία εκτός από τις χυδαίες και φτηνιάρικες αντιγραφές των αμερικανικών προιόντων και ιδιαίτερα των προιόντων της Δύσης αυτό που “προσέφερε” στον πλανήτη τον 21ο Αιώνα είναι ο θάνατος σχεδόν 2 εκατ. ανθρώπων του πλανήτη.

Γράφει ο Κινέζος Επενδυτής

Ναι ασπαζόμαστε την θεωρία του πρώην διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, Robert Redfield, ο οποίος δήλωσε στο CNN την Παρασκευή ότι πιστεύει ότι ο ιός που προκαλεί το COVID-19 απελευθερώθηκε κατά λάθος από ένα εργαστήριο στο Wuhan της Κίνας.

Μιλώντας με τον Sanjay Gupta του CNN, ο Redfield τόνισε ότι εξέφραζε την προσωπική του γνώμη, όχι ως δημόσιος αξιωματούχος. Ο Redfield, ο οποίος εκπαιδεύτηκε ως ιολόγος, είπε ότι εκτιμά κάτι τέτοιο λόγω της ταχύτητας με την οποία εξαπλώθηκε ο ιός. πίστη λόγω της ταχύτητας με την οποία εξαπλώθηκε ο ιός.

“Δεν πιστεύω ότι αυτό κατά κάποιο τρόπο προήλθε από ένα ρόπαλο σε έναν άνθρωπο και εκείνη τη στιγμή που ο ιός ήρθε στον άνθρωπο έγινε ένας από τους πιο μολυσματικούς ιούς που γνωρίζουμε στην ανθρωπότητα για μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο”, δήλωσε ο Redfield.

Ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά (η ταχύτητα μετάδοσης και η “φονικότητα” του ιού) οδηγούν στην υπόθεση ότι ένα ανθρώπινο χέρι υπογράφει την κατασκευή του. Οι Κινέζοι στριμωγμένοι από το σφυροκόπημα του Τραμπ αλλά και γενικότερα από τον φόβο των ΗΠΑ επιχείρησαν να προσθέσουν τον ιό στο οπλοστάσιό τους.

Άλλωστε τα κομμουνιστικά καθεστώτα (πρώην και νυν) όπως Ανατολική Γερμανία, Ρωσία, Κίνα, Κορέα, κλπ φημίζονται για την κατασκευή βιολογικών όπλων.

Δείτε για παράδειγμα τα δηλητήρια από τα οποία πεθαίνουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Πούτιν.

Η διαβόητη Στάζι υπήρξε μανούλα σε κάτι τέτοια. Στον βιολογικό πόλεμο.

Το θέμα είναι τώρα πως θα τιμωρηθεί η Κίνα για τη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων. Σ΄αυτό το σημείο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πόρισμα του διαβόητου Παγκόσμιου Οργανοσμού Υγείας τον οποίο ο Τραμπ είχε κατηγορήσει για σχέσεις με το δικτατορικό κινέζικο καθεστώς.

Πως γίνεται μία μαζική δολοφονία να περάσει ατιμώρητη μόνο και μόνο εξαιτίας των εμπορικών σχέσεων που έχει αναπτύξει η Κίνα με όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.

Ο Robert Redfield δεν είναι κάποιος τυχαίος. Σαν κορυφαίος επιστήμονας στις ΗΠΑ διαθέτει πέρα από την επιστημονική του κατάρτιση και την πρόσβαση στα στοιχεία των Μυστικών Υπηρεσιών της χώρας του.

Τυχαία δεν το είπε ο άνθρωπος…

 

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/pano-apo-2-000-000-nekroi-made-in-china/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .