Σάββατο, Απριλίου 17

Κυψέλη: Χειροπέδες σε 25χρονο για την επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα

xeiropedes

Στην σύλληψη ενός 25χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, ο οποίος τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής έριξε καυστικό υγρό και τραυμάτισε την 25χρονη έγκυο κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Πρόκειται για έναν 25χρονο, με τον οποίο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν από δύο χρόνια και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και πριν από λίγο συνέλαβαν τον 25χρονο μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.
Στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανήκει στη μητέρα του

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία. Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.

Το περιστατικό που θυμίζει τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .