Τρίτη, Απριλίου 13

Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη

Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει τις τελευταίες ώρες μία επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μιας γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα, 25 ετών, δέχθηκε την επίθεση από έναν άνδρα στην περιοχή της Κυψέλης. Μάλιστα, αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα είναι έγκυος 4 μηνών.

Ειδικότερα, ο άνδρας κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της την ώρα που αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη στις 11 Απριλίου και ώρα 23:30. Ο άνδρας, αφού την έριξε στο έδαφος, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με τα εμποτισμένα

με καυστικό υγρό βαμβάκια.

Η κοπέλα, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία, με εγκαύματα κυρίως γύρω από τα χείλη, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν αυτά. Αμέσως μετά την επίθεση, ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η υπόθεση θυμίζει τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

 https://www.zougla.gr/greece/article/erevna-tis-elas-gia-epi8esi-me-kafstiko-igro-se-25xroni-stin-ki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .