Τρίτη, Απριλίου 27

Άνδρας 30 ετών ξεψύχησε αβοήθητος έξω από τον «Ευαγγελισμό»

Άνδρας 30 ετών ξεψύχησε αβοήθητος έξω από τον «Ευαγγελισμό»

Μια απίστευτη καταγγελία φέρνει στη δημοσιότητα το zougla.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, ένας 30χρονος κατέληξε έξω από τον «Ευαγγελισμό», σχεδόν αβοήθητος. 

Ο άτυχος άνδρας έφθασε με ταξί έξω από το νοσοκομείο μετά από συμπτώματα έντονης δύσπνοιας. Πέρασε την εξωτερική πύλη φωνάζοντας «βοηθήστε με», αλλά όταν αντίκρισε τους φύλακες, εκείνοι του είπαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει. 

Τότε ο 30χρονος, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, κατευθύνθηκε στο φαρμακείο που βρίσκεται σχεδόν έξω από τον «Ευαγγελισμό». Ο φαρμακοποιός, βλέποντάς τον σε αυτήν την κατάσταση, προσπάθησε να τον βοηθήσει και μαζί κατευθύνθηκαν και πάλι προς το νοσοκομείο.

Πριν προλάβουν όμως, ο νεαρός ξεψύχησε έξω από τον «Ευαγγελισμό». Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο το zougla.gr ερευνά το θέμα. 

Περισσότερα σε λίγο... https://www.zougla.gr/greece/article/andras-30-eton-ksepsixise-avoi8itos-ekso-apo-ton-evagelismo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .