Πέμπτη, Απριλίου 8

Έρευνα για εγκληματική ενέργεια σε διασωληνωμένο στον Ερυθρό> Ύποπτος 60χρονος ασθενής

 Απιστευτη ιστορία--Ο άνδρας, ηλικίας 76 ετών, ήταν σε απλό θάλαμο νοσηλείας και η κατάσταση του βελτιώνονταν αισθητά

Σε εξέλιξη είναι από εχθές το απόγευμα ένα θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό με το θάνατο ασθενούς που ήταν διασωληνωμένος αφού νόσησε με κορωνοϊό. Ο άνδρας πέθανε τελικά κάτω και όπως δείχνουν ανθρώπινο χέρι ήταν αυτό που παρενέβη προκειμένου να σταματήσει να λειτουργεί το σύστημα οξυγόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 60χρονος ασθενής αλβανικής καταγωγής με Covid -19 που τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, να κρύβεται πίσω από το θρίλερ. Ο συγκεκριμένος ασθενής δεν ήταν διασωληνωμένος ούτε βρισκόταν σε καταστολή. Λόγω της νοσηλείας του με κορωνοϊό, ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το ποινικό και το ψυχιατρικό του παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού της αναπνευστικής συσκευής με την οποία ήταν διασωληνωμένος ο άτυχος ασθενής, εκείνος εξέπνευσε επειδή σταμάτησε να λειτουργεί για κάποια λίγα λεπτά της ώρας ο αναπνευστήρας.

Ο άνδρας που κατέληξε, ηλικίας 76 ετών, ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά.

Όμως ξαφνικά νωρίς το απόγευμα ο ασθενής απεβίωσε κάτι που έκανε τους γιατρούς να ανησυχήσουν και να ψάξουν λίγο περισσότερο την υπόθεση.

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/ereyna-gia-egklimatiki-energeia-se-diasilonomeno-ston-erythro-stayro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .