Παρασκευή, Απριλίου 2

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ! «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ της 62χρονης έχει σχέση με το εμβόλιο...»


Ανακοίνωση για το θάνατο της 65χρονης στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Όμως το θρίλερ συνεχίζεται καθώς η οικογένειά της επιμένει ότι ο θάνατος σχετίζεται με το εμβόλιο... 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΕΟΦ: «Με βάση τα υπάρχοντα μέχρι στιγμής δεδομένα ο θάνατος δεν φαίνεται να συσχετίζεται με τον εμβολιασμό, καθώς επισυνέβη επί εδάφους διαπιστωθέντος βαρέος υποκείμενου νοσήματος. Αναμένεται, πλην του πορίσματος και η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση με παθολογοανατομικά ευρήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη, η οποία έλαβε εμβόλιο της AstraZeneca, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και συγκεκριμένα διαβήτη και στεφανιαία νόσο. Το οικογενειακό της περιβάλλον πάντως ανέφερε ότι η γυναίκα δεν είχε σοβαρά προβλήματα, πέρα από κάποιες συνηθισμένες παθήσεις.

Το χρονικό
Η γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο το μεσημέρι της Τρίτης, στο κέντρο εμβολιασμού στο Ίλιον. Ήταν η πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca. Κάθισε 20 λεπτά στο εμβολιαστικό κέντρο και στη συνέχεια έφυγε για να πάει στο σπίτι της.
Όμως, η γυναίκα βγαίνοντας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από έναν περαστικό να την βοηθήσει. Ο άνδρας την έπιασε αγκαλιά και προσπάθησε να την βοηθήσει.
Αμέσως, έτρεξαν έξω γιατροί από το εμβολιαστικό κέντρο και την μετέφεραν μέσα. Κλήθηκε και το ΕΚΑΒ που έφτασε 10 λεπτά αργότερα, αλλά δυστυχώς η γυναίκα δεν άντεξε και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν.

Τι  υποστηρίζει η οικογένεια
Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε για το θέμα και ο ιατροδικαστής της οικογένειας, Παντελής Αλεξάνδρου.
«Όταν κατά τη διάρκεια ιατροδικαστικής εξέτασης υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές που δεν μπορούν να αποφανθούν για την αιτία θανάτου, ο κώδικας δεοντολογίας λέει ότι διενεργούμε ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Είναι προσωρινή τοποθέτηση αυτή του ΕΟΦ. Παλαιό έμφραγμα σημαίνει ότι στο μυοκάρδιο εντοπίσαμε ουλές» είπε ο κ. Αλεξάνδρου.
«Το πνευμονικό οίδημα δεν είναι αιτία θανάτου, είναι αποτέλεσμα. Χρονικά το περιστατικό έλαβε χώρα μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό» συνέχισε ο ίδιος.
«Εγώ αν έπρεπε να κάνει συγγενής μου το εμβόλιο της AstraZeneca, θα του έλεγα να μην πάει. Ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι μια κοινότητα επιστημονική μπορεί να ανακαλέσει ή να σκεφτεί ξανά κάποια πράγματα» πρόσθεσε ο κ. Αλεξάνδρου.
http://www.press-gr.com/2021/04/65.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .