Παρασκευή, Απριλίου 2

Μυτιλήνη: Στη ΜΕΘ 63χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της AstraZeneca

Ανησυχία προκαλεί η πνευμονική εμβολή σε γυναίκα που είχε λάβει το εμβόλιο της εταιρείας AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας Καλλονής. Διερευνάται η συσχέτιση του εμβολίου με το θρομβοεμβολικό επεισόδιο
Μυτιλήνη: Στη ΜΕΘ 63χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Μια 63χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από χθες Πέμπτη (1/4), ενώ φέρεται λίγες ώρες πριν να είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το stonisi.gr, η γυναίκα υπέστη

θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της εταιρείας AstraZeneca.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί, σύμφωνα με τη σελίδα, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη συσχέτισης του θρομβοεμβολικού επεισοδίου με το εμβόλιο, επισημαίνεται στην τοπική σελίδα.

 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7255987/mytilini-sti-meth-63chroni-liges-imeres-meta-ton-emvoliasmo-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .