Πέμπτη, Απριλίου 1

ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ’ ΑΜΠΕΛΙ Η 63ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ – “ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΕ” ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ;

emvolio-covid19-11607958056-940x450

Η νεκροψία -νεκροτομή που έπεσε νεκρή μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astrazeca, έδειξε «μακροσκοπική εικόνα παλαιού εμφράγματος του μυοκαρδίου και πνευμονικού οιδηματος υπό περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση».

Δηλαδή, εντοπίστηκε ένα παλαιό έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα, τα οποία όμως θα εξεταστούν περαιτέρω για να διαπιστωθεί αν υπάρχει συσχετισμός με το εμβόλιο. Ήδη έχουν σταλεί δείγματα για ιστολογική εξέταση.

Η 63χρονη πήγε χθες το πρωί στο Κέντρο Υγεία του Ίλιον προκειμένου να εμβολιαστεί με το μπόλι που προσπαθεί να μας επιβάλλει ο Κούλης και η παρέα του. Μετά το πέρας του εμβολιασμού της παρέμεινε στο χώρο για δεκαπέντε λεπτά και στη συνέχεια έφυγε από εκεί.

Ωστόσο λίγο μετά ένιωσε αδιαθεσία και πήγε να καθίσει σε ένα παγκάκι παρακείμενου πάρκου. Όταν περίοικοι αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα δεν ένιωθε καλά ενημέρωσαν τους γιατρούς του εμβολιαστικού κέντρου ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ. Παρά το γεγονός ότι της προσφέρθηκε άμεσα βοήθεια, η γυναίκα υπέκυψε.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%97%ce%93%ce%95-%ce%a3%ce%91%ce%9d-%ce%a4%ce%9f-%ce%a3%ce%9a%ce%a5%ce%9b%ce%99-%ce%a3%ce%a4-%ce%91%ce%9c%ce%a0%ce%95%ce%9b%ce%99-%ce%97-63%ce%a7%ce%a1%ce%9f%ce%9d%ce%97-%ce%a0%ce%9f%ce%a5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .