Κυριακή, Απριλίου 25

Απίστευτο! Οι Έλληνες πολίτες θα πληρώσουν την ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 6.5 εκατομμύρια ευρώ δίνει η κυβέρνηση

antetokounmpo-mpala

Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα οικονομικά, την ώρα που χιλιάδες καταστήματα κλείνουν λόγω της συνεχόμενης κρίσης, η ελληνική κυβέρνηση ενέκρινε κονδύλι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για να γυρίσει ταινία ο πολυεκατομμυριούχος Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) γνωστοποίησε πως θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 6.4598.958 ευρώ την ταινία «Greek Freak» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η εν λόγω ταινία θα περιγράψει την πορεία του παίκτη από τα Σεπόλια ως τα γήπεδα του NBA.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Faliro House Productions, η οποία είχε λάβει μέρος και στην παραγωγή της σειράς «The Little Drummer Girl», μία από τις πρώτες διεθνείς παραγωγές που γυρίστηκαν και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το συνολικό ποσό των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 16.147.395 ευρώ και το συνολικό ποσό επιχορήγησης από το ελληνικό Δημόσιο φθάνει τα 6.4598.958 ευρώ, αν και ο Γιάννης Αντετοκούμπο βγάζει… δολάρια με το σακί.

Η παραγωγή της ταινίας είναι της Disney και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τη streaming πλατφόρμα Disney+, στις υπηρεσίες της οποίας δεν επιτρέπεται προς το παρόν η πρόσβαση από τους Έλληνες χρήστες!

 makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .