Πέμπτη, Απριλίου 8

Χέρια και πόδια που μουδιάζουν: 7 πιθανές αιτίες μέσα από εικόνες

Χέρια και πόδια που μουδιάζουν: 7 πιθανές αιτίες μέσα από εικόνες

Το μούδιασμα είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα που μας ταλαιπωρεί όλους κατά καιρούς, για παράδειγμα αν κοιμηθούμε σε άβολη στάση τη νύχτα ή αν καθίσουμε ακίνητοι για πολλή ώρα.

Αν αντιμετωπίζετε κι εσείς αραιά και πού αυτά τα χαρακτηριστικά «τσιμπήματα», θα έχετε παρατηρήσει ότι συνήθως υποχωρούν αν «τινάξετε» τα άκρα σας, τεντωθείτε ή περπατήσετε. Σε περίπτωση που τα μουδιάσματα στα χέρια και τα πόδια είναι πολύ συχνά και επίμονα,

καλό είναι να το ψάξετε λίγο παραπάνω.

Οι εδικοί επισημαίνουν ότι ο χρόνος έναρξης και η διάρκεια του μουδιάσματος και της αίσθησης μυρμηγκιάσματος στα χέρια και τα πόδια μπορεί να ρίξει φως στις αιτίες των ενοχλήσεων, ώστε να υπάρξει και η κατάλληλη αντιμετώπιση.

moudiasma sto pelma

Πού μπορεί όμως να οφείλεται το μούδιασμα των άκρων;

Πατώντας επάνω στις εικόνες της παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε επτά κοινές αιτίες που εξηγούν το μούδιασμα των χεριών και των ποδιών.

Onmed.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .