Παρασκευή, Απριλίου 30

Με έμπνευση τα ’90s η συλλογή Summertime Fine, Cardi B και Rebook

Cardi B x Reebok collection

Όλη η συλλογή είναι διαθέσιμη σε μία ευρεία γκάμα από μεγέθη από 2XS έως 4X [ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO]

H Reebok παρουσιάζει την πρώτη συλλογή ρούχων σε συνεργασία με την ανατρεπτική Cardi B. Η Summertime Fine collection, περιλαμβάνει επίσης νέα χρώματα των ήδη αγαπημένων sneakers Cardi B Club C και στοχεύει στο να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν δυνατές και να παραμείνουν αληθινές.

Η συλλογή Summertime Fine αποτελεί μία συνεργασία μεταξύ της Rebook και της Cardi B, με τα υφάσματα αλλά και όλες τις λεπτομέρειες να έχουν παραχθεί ύστερα από πολύ σκέψη, από τα πρώιμα στάδια του σχεδιασμού τους μέχρι και την ολοκλήρωση της δημιουργίας τους. Έχοντας δοκιμάσει η ίδια κάθε κομμάτι, τίποτα δεν δημιουργήθηκε χωρίς τη σφραγίδα της Cardi B.

ΑΠΟ ΤΟ THE LUXURIOUS TIMES

Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από την εποχή των 90’s, με vintage στοιχεία από το archive της Reebok αλλά και από τις αξέχαστες αναμνήσεις της Cardi στο Coney Island της Νέας Υόρκης, παρέα με τους φίλους της. Ακόμα, σε όλα τα κομμάτια της συλλογής αποτυπώνεται ο τολμηρός και ειλικρινής χαρακτήρας της Cardi B που επηρέασε σημαντικά τα κλασικά σχέδια της Reebok ώστε να μετατραπούν σε μια συλλογή που σίγουρα θα είναι άκρως ανατρεπτική όπως ακριβώς και η ίδια.

«Είμαι τόσο περήφανη που παρουσιάζω την πρώτη μου συλλογή ρούχων σε συνεργασία με τη Reebok», δήλωσε η Cardi. Όλα τα κομμάτια κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται σέξι και να είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, καθώς προσφέρει πολλαπλές επιλογές ανάμεσα σε κολάν που τονίζουν τη μέση αλλά και κομμάτια που αγκαλιάζουν τέλεια τη γυναικεία σιλουέτα κάνοντας όλες τις γυναίκες να δείχνουν και να αισθάνονται υπέροχες!

Όλα τα σχέδια της συλλογής δημιουργήθηκαν για να κολακεύουν τη γυναίκεια σιλουέτα, ενώ οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί, όπως τα αγαπημένα παστέλ μοβ και το κόκκινο μαγνητίζουν τα βλέμματα. Παράλληλα, σε όλα τα κομμάτια της συλλογής κυριαρχούν πρωτότυπες λεπτομέρειες που δημιουργούν layered looks εμπνευσμένα από την εβληματική εποχή των 90’s, αντιπροσωπεύοντας πλήρως την ιδιαίτερη προσωπικότητα της Cardi B.

Τέλος, τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στη συλλογή δημιουργούν υπέροχες, μονοχρωματικές εμφανίσεις ιδανικές για όλη την ημέρα, προφέροντας εξαιρετική ευελιξία μεταφέροντάς μας από το γυμναστήριο στη βόλτα. Όλη η συλλογή είναι διαθέσιμη σε μία ευρεία γκάμα από μεγέθη από 2XS έως 4X, ώστε να είναι προσιτή προς όλους τους fan της Cardi.

H Summertime Fine συλλογή ρούχων λανσάρεται μαζί με τις νέες προσθήκες χρωμάτων του sneaker Cardi B Club C και είναι διαθέσιμη σε γυναικεία και παιδικά μεγέθη, στο Reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .