Σάββατο, Απριλίου 3

Εμβόλιο AstraZeneca: Η Φ.Μαράζογλου περιγράφει τα όσα βίωσε – «Έμεινα 8 ώρες περίπου φυτό, δεν θυμάμαι τίποτα»

marazo-800x445

«Μου έφερε πυρετό, πόνους παντού, ειδικά στις αρθρώσεις, πονοκέφαλο, ναυτία θρομβωση στο αριστερό μπούτι πάνω από το γόνατο, πήρα αμέσως ασπιρίνη»
Τις τελευταίες ημέρες, έχει σημάνει συναγερμός σχετικά με τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca.

Μάλιστα, η Φώφη Μαράζογλου, γνωστή ιδιοκτήτρια σχολής χορού που λειτουργεί εδώ και χρόνια στον Άλιμο, περιγράφει την δυσάρεστη εμπειρία που πέρασε.

Ειδικότερα ανέφερε:

“Φίλοι μου αγαπημένοι εγώ έκανα το εμβόλιο της άστρα ζενεκα, μου έφερε πυρετό, πόνους παντού, ειδικά στις αρθρώσεις, πονοκέφαλο, ναυτία θρομβωση στο αριστερό μπούτι πάνω από το γόνατο, πήρα αμέσως ασπιρίνη, και χθες που έκανα triplex κάτω άκρων μου βρήκαν δύο κιρσους στην αριστερή γάμπα. Μετά από μια ώρα που πήρα την ασπιρίνη λιποθύμησα, έμεινα 8 ώρες περίπου φυτό, δεν θυμάμαι τίποτα.

Όταν πήρα τον ΕΟΔΥ, περίμενα μισή ώρα και παραπάνω να μιλήσω με γιατρό, ούτε το όνομά μου ζήτησαν ούτε κατά γράψανε το περιστατικό. Μου είπε κακώς πήρατε την ασπιρίνη, έκανε αντίδραση με το εμβόλιο σας έκανε επιληψία.

Αυτά προς το παρόν, κάνω συνέχεια εξετάσεις και την τρίτη κάνω μαγνητική εγκεφάλου. Μακάρι να μην είναι εγκεφαλικό. Εγώ δεύτερη δόση δεν θα κάνω. Συγνώμη που δεν απαντώ ξεχωριστά, τρέχω κάθε μέρα σε γιατρούς. Είμαι πολύ ταλαιπωρημενη¨.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%bf-astrazeneca-%ce%97-%ce%a6-%ce%9c%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%b5%ce%b9-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .