Κυριακή, Απριλίου 4

ASTRAZENECA: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΘΑΝΑΤΟΥΣ

 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΩΝ» COVID - ΕΥΡΩΠΗ - ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΗΠΑ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΩΝ» COVID - ΕΥΡΩΠΗ - ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΗΠΑ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

3. ASTRAZENECA: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΘΑΝΑΤΟΥΣ

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:Στις 30 Μαρτίου 2021, η Γερμανία, μετά από 31 αναφορές πρόκλησης θρόμβων του αίματος στον εγκέφαλο (9 από τις οποίες είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο) ύστερα από χορήγηση του «εμβολίου» της AstraZeneca,ανέστειλε την διάθεσή του σε άτομα κάτω των 60 ετών. Όλες οι περιπτώσεις –εκτός από δύο–αφορούσαν γυναίκες ηλικίας 20 έως 63 ετών, σύμφωνα με την γερμανική εποπτική αρχή των εμβολίων (το Ινστιτούτο PaulEhrlich), η οποία θεώρησε «απαραίτητο να γίνει περαιτέρω έρευνα μετά

από τις νέες αναφορές θρόμβωσης εγκεφαλικής φλέβας σε σχέση με τον εμβολιασμό στη Γερμανία και την Ευρώπη». Αξιωματούχοι του Ινστιτούτου Erανέφεραν ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ιατρικής (EMA) πρέπει να αποφασίσει «εάν και πώς τα νέα ευρήματα θα επηρεάσουν την έγκριση του εμβολίου».

Στις 29 Μαρτίου 2021, δύο κρατικά νοσοκομεία στο Βερολίνο ανακοίνωσαν ανακοίνωσαν ότι σταμάτησαν να χορηγούν το «εμβόλιο» της AstraZenecaσε γυναίκες ηλικίας κάτω των 55 ετών,ενώ οι επικεφαλής 5 πανεπιστημιακών νοσοκομείων στη Γερμανία ζήτησαν προσωρινή διακοπή του «εμβολίου»για όλες τις νεότερες γυναίκες, επικαλούμενοι τον κίνδυνο θρόμβων αίματος.

 

ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Την ίδια εβδομάδα, δύο ανεξάρτητες ερευνητικές ομάδες στη Νορβηγία και τη Γερμανία ανακοίνωσαν ότι είχαν εντόπισαν αντισώματα που σχετίζονται με την ανοσοαπόκριση που προκάλεσαν τον τύπο θρόμβων αίματος που εμφάνισαν ορισμένοι άνθρωποι που έκαναν το «εμβόλιο» της AstraZeneca. 

 

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ:ΗΦινλανδία και η Σουηδία  διέκοψαν τη διάθεση του «εμβολίου της AstraZenecaσε άτομα ηλικίας κάτω των 60,η Γαλλία σε άτομα κάτω των 65 ετών, ενώ η Νορβηγία αποφάσισε να καθυστερήσει τη διάθεσή του για άλλες τρεις εβδομάδες.

 

ΚΑΝΑΔΑΣ: Ανέστειλε τη χορήγηση του «εμβολίου» της AstraZenecaσε άτομα ηλικίας κάτω των 55 ετών λόγω των ανησυχιών της συσχέτισής του με την πρόκληση θρόμβων του αίματος, και ηHealthCanada τροποποίησε τις σχετικές συστάσεις της με βάση τα νέα δεδομένα από την Ευρώπη που υποδηλώνουν ότι ο κίνδυνος θρόμβων αίματος είναι τώρα δυνητικά 1 στους 100.000 - πολύ υψηλότερος από τον κίνδυνο του 1 στο 1 εκατομμύριο που αναφέρθηκε προηγουμένως. 

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΕΜΑ):[Κι αυτός το… βιολί του] Μετά από μια ανασκόπηση από ιατρικούς εμπειρογνώμονες, ο EMA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «το εμβόλιο»της AstraZeneca μπορεί να σχετίζεται με σπάνιες περιπτώσεις θρόμβων αίματος,αλλάτα οφέλη του εμβολίου υπερτερούν των κινδύνων και οι χώρες πρέπει να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν».  Οπερ εστί μεθερμηνευόμενονότι πρέπει να παραμείνει στο ανθρωποβόρο κερδοσκοπικό παιχνίδι η AstraZeneca, πάση θυσία…

 

Ας σημειωθεί ότι το «εμβόλιο» της AstraZeneca έχει εγκριθεί για «χρήση υπό όρους»στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης (EUA) στις ΗΠΑ, όπου η AstraZenecaσχεδιάζει να υποβάλει αίτηση για EUA τις προσεχείς εβδομάδες. Εάν εγκριθεί,«εμβόλιο» της AstraZeneca θα γίνει το τέταρτο διαθέσιμο στις ΗΠΑ, μετά τα «εμβόλια» της Moderna, της Pfizerκαι Johnson&Johnson.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .