Τετάρτη, Απριλίου 28

Η Beyonce γιορτάζει την επέτειο κυκλοφορίας του «Lemonade»

Η Beyonce γιορτάζει την επέτειο κυκλοφορίας του «Lemonade»

Η Beyonce πριν από πέντε χρόνια περίπου κυκλοφόρησε το iconic album «Lemonade» και πριν από λίγες ημέρες γιορτάσε την επέτειο με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η 39χρονη superstar, αποκάλεσε το εγχείρημά της- που αναγνωρίστηκε από κριτικούς και φανς ως το πιο επιτυχημένο- ένα από τα αγαπημένα της έργα τέχνης.

Στο άλμπουμ φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους followers της, βλέπουμε στιγμιότυπα από το visual album που κυκλοφόρησε το 2016. Πιο συγκεκριμένα, η Beyonce έγραφε στο caption: «Είμαι ευγνώμων που το έργο είχε βαθιά απήχηση σε πολλούς ανθρώπους. Είμαι ευγνώμων για όλες τις όμορφες ψυχές που συμμετείχαν στην παραγωγή ενός αγαπημένου μου έργου τέχνης. Γιορτάζοντας τα 5 χρόνια του Lemonade, ενθαρρύνω όλους εσάς να συνεχίσετε να θεραπεύεστε, να αγαπάτε, να συγχωρείτε και να σηκώνεστε. Σας εύχομαι να βρείτε χαρά σήμερα.

Η 39χρονη superstar και μαμά 3 παιδιών, αποκάλεσε το εγχείρημά της- που αναγνωρίστηκε από κριτικούς και φανς ως το πιο επιτυχημένο- ένα από τα αγαπημένα της έργα τέχνης. 

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους followers της, βλέπουμε στιγμιότυπα από το visual album που κυκλοφόρησε το 2016. Πιο συγκεκριμένα, η Beyonce έγραφε στο caption: "Είμαι ευγνώμων που το έργο είχε βαθιά απήχηση σε πολλούς ανθρώπους. Είμαι ευγνώμων για όλες τις όμορφες ψυχές που συμμετείχαν στην παραγωγή ενός αγαπημένου μου έργου τέχνης. Γιορτάζοντας τα 5 χρόνια του Lemonade, ενθαρρύνω όλους εσάς να συνεχίσετε να θεραπεύεστε, να αγαπάτε, να συγχωρείτε και να σηκώνεστε. Σας εύχομαι να βρείτε χαρά σήμερα".

Με κομμάτια που ξεχώρισαν όπως τα "Hold Up," "Formation," "All Night" και "Sorry," το Lemonade κατέκτησε την πρώτη θέση του Billboard 200, έγινε το τρίτο επικερδέστερο album του 2016 και βρέθηκε ανάμεσα στα δύο album που κατάφεραν να πουλήσουν 1 εκατομμύριο αντίτυπα εκείνη τη χρονιά.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .