Τετάρτη, Απριλίου 7

Τα “Κοντοπλιανά Τσουρεκούδια” στη Λίστα : Πίτες της Λημνου !

Δεν γνωρίζω τι το διαφορετικό έχουν τα Κοντοπλιανά  Τσουρεκούδια, ετσι όμως τα παρουσίασαν  στο f.b και κάτι παραπάνω θα ξέρουν η Αλεξάνδρα Μπακλατζή,  που  έκανε την ανάρτηση και όσοι  έσπευσαν να τα υποστηρίξουν με like και σχόλια.

Eπειδή  πρόσφατα κάναμε μια σχετική  Εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ για τις “Πίτες της Λήμνου”, βάζουμε σε αυτή την Κατηγορία και τα “Κοντοπλιανά Τσουρεκούδια” !

 

Η Πίτα Λήμνος «επιστρέφει» στον τόπο της!

Η Πίτα Λήμνος «επιστρέφει» στον τόπο της!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Είναι νόστιμη και λαχταριστή, είναι χειροποίητη, υγιεινή και προπαντός είναι… λημνιά! Η Πίτα Λήμνος μετά από 13 χρόνια απουσίας από τα λημνιακά τραπέζια, επιστρέφει στον τόπο της για να αλλάξει τα δεδομένα!

Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Κωσταντίνο Σταματέρη το 2000 με έδρα το Κοντοπούλι Λήμνου, με αντικείμενο την παρασκευή πίτας για σουβλάκι και γύρο. Δραστηριοποιήθηκε στο νησί μέχρι το 2006, στη συνέχεια μετεγκαταστάθηκε στην Ξάνθη και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους νόμους Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.

 https://limnosnea.gr/limnos-eidiseis/19922/ta-kontopliana-tsourekoudia-sti-lista-pites-tis-limnou/?fbclid=IwAR3lp_OWib2KAvBXROPlXjfX81QxiMCSSVyugatB480q_V-injKOHMWyInU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .