Σάββατο, Απριλίου 24

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Με θωρακισμένο αυτοκίνητο και δεκάδες συνοδευτικά για να μην φάει αυγά από τον κόσμο – Δείτε βίντεο από την “θερμή” υποδοχή

720_775049_d2677d31d9-8a7212e5f4cebaff

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Παπανικολάου για τα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου υποδέχθηκαν τον κ. Μητσοτάκη με συνθήματα και αποδοκιμασίες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο από νωρίς το πρωί, περιμένοντας με πανό και πλακάτ την αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού που πέρασε την πύλη του ιδρύματος λίγο πριν από τις 11 το πρωί. Οι εργαζόμενοι φώναξαν συνθήματα, ζητώντας

μεταξύ άλλων ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και προστασία των εργαζομένων της «πρώτης γραμμής». Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, αστυνομικοί προσπάθησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις και να επικρατήσει ένταση.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο είχε συγκεντρωθεί και μια ομάδα αρνητών του κορονοϊού, κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Πηγή: thesstoday.gr, thestival.gr/ voria.gr

 makeleio.g/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .