Κυριακή, Απριλίου 25

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ! Αυστρία, Σλοβενία ​​και Κροατία προσχωρούν στην «Ομάδα του Βίσεγκραντ»…

42_1_visegrajska_skupina_FOTO_Montaza_Demokracija_Wikipedia

Τα πιο σημαντικά νέα της τελευταίας περιόδου ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η ανακοίνωση της διεύρυνσης της Ομάδας Visegrad. Θα ενταχθούν από τις υπόλοιπες, τρεις βασικές χώρες στην περιοχή: Αυστρία, Σλοβενία και Κροατία. Η μεγάλη πράξη που περιμέναμε και προβλέψαμε θα συμβεί. Η Κεντρική Ευρώπη αναβίωσε τελικά!

Αυτές οι εξαιρετικά ενθαρρυντικές ειδήσεις ανακοινώθηκαν στους Σλοβένους αναγνώστες από τον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πέτερ Σιτζιάρτο. Κατά την άποψή του, “ο Όμιλος Visegrad είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή περιφερειακή σύνδεση” ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η τρέχουσα ομάδα ” ενδιαφέρεται πολύ για την ευρύτερη ολοκλήρωση “. Το Visegrad Four «θα παραμείνει πάντα το Visegrad Four», αλλά επειδή θέλουν «ισχυρότερη ενσωμάτωση στην περιοχή», έχουν προετοιμάσει το μοντέλο V4 +. “Η Σλοβενία είναι σίγουρα μία από τις χώρες που ανήκουν σε αυτό το μοντέλο.” Και: “Αυτές είναι οι χώρες που βρίσκονται πιο κοντά μας.” Αυτό το καλοκαίρι, οι υπουργοί Εξωτερικών των επτά ανακοινωθέντων θα συναντηθούν με την ελπίδα μιας συμφωνίας ” ότι το μοντέλο V4 + θα ζωντανέψει”…

Πηγή: nova24tv.si

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .