Έφη Ρασσιά: Το τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» θα έχει συγκίνηση, χαρά και λυπητερή απόχρωση

Η νεαρή ηθοποιός απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Πάρη Σκαρτσολιά
Έφη Ρασσιά: Το τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» θα έχει συγκίνηση, χαρά και λυπητερή απόχρωση

Στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Ρασσιά η οποία ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Πάρη Σκαρτσολιά ενώ αναφέρθηκε και στο τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς».

Η Έφη Ρασσιά, η τηλεοπτική Βάλια της σειράς του Ant1 προειδοποίησε πως το τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ» θα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό.

«Η μέρα του τελευταίου γυρίσματος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια Λουιζίδου, ήταν και χαμηλός ο φωτισμός και ήταν σαν μυσταγωγία, πολύ συγκινητικό. Στο τελευταίο γύρισμα όλοι βουρκώσαμε, αλλά κανένας δεν δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, ήταν σαν πάρτι. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Χάρη Ρώμα το επόμενο βήμα μου να είναι χώρια από εκείνον, οπότε δεν θα είμαι στη νέα του σειρά», ανέφερε αρχικά η Έφη Ρασσιά.

Η Έφη Ρασσιά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι ο άνθρωπος που θα γυρίσει να τσεκάρει αν έχει κλειδώσει πέντε φορές. Στο γύρισμα με είχε πιάσει ο ύπνος όρθια την ώρα που με έβαφαν. Δεν το ‘χω καθόλου με τη μαγειρική. Πέρυσι μου είχαν ζητήσει ο Κρατερός και η Κατερίνα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό μαγειρικής με τον Πάρη. Είπα ότι δεν μπορώ να βράσω ούτε αυγό και ο Κρατερός μου είπε να το δω σαν ευκαιρία να αναπτύξω τη μαγειρική μου πλευρά. Πήγα πριν δύο εβδομάδες να βράσω μακαρόνια και ήταν αποτυχία».

«Το τελευταίο επεισόδιο του Καφέ θα έχει συγκίνηση, χαρά και λυπητερή απόχρωση. Η Χαρά και η Βάλια θα είναι χαρούμενες, αλλά εγώ θα προτιμούσα στο τέλος η Βάλια να είναι μόνη της. Με τον Πάρη δεν είμαστε μαζί. Με τους φίλους μου είμαι πολύ τρυφερή, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, δεν του μιλάω. Έχω κάνει υπέρβαση για τον έρωτα», τόνισε η ηθοποιός.newsbeast.gr