Πέμπτη, Απριλίου 29

“ΡΙΧΝΕΙ” ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ;;; ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ “ΚΑΙΕΙ” Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝ(Ι)ΟΥ – ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ

fourthiotis_mitsotakis-1280x720

Η κυβέρνηση «τρέμει» τις αποκαλύψεις της «ατζέντας Φουρθιώτη», η οποία ερευνάται αυτή τη στιγμή από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο ιστορικό τηλεφωνημάτων, mail, ηλεκτρονικών μηνυμάτων και SMS του παρουσιαστή βρίσκονται πολλά ονόματα εκδοτών, μεγαλοδημοσιογράφων, υπουργών, κυβερνητικών στελεχών και Διοικητών ΔΕΚΟ.

Η χώρα και οι πολίτες της απαιτεί έναν αδέκαστο εισαγγελέα να μην “μασήσει” σε ενδεχόμενες πιέσεις και να βγάλει τα πάντα στη φόρα όσο “υψηλά” κι αν αυτά βρίσκεται.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποκαλύπτει όλη τη δικογραφία της υπόθεσης Φουρθιώτη και την κανονική καμόρα που είχε στήσει ο παρουσιαστής και μάνατζερ.

Διαβάστε την μόνο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί.

exofillo29-4

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a1%ce%99%ce%a7%ce%9d%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%9c%ce%97%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%a4%ce%91%ce%9a%ce%97-%ce%a4%ce%9f-%ce%a3%ce%9a%ce%91%ce%9d%ce%94%ce%91%ce%9b%ce%9f-%ce%a6%ce%9f%ce%a5/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .