Κυριακή, Απριλίου 25

Τζένη Χειλουδάκη: Μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου

«Έχω 400 χοληστερινη και εντελώς τζαζλεμένο θυρεοειδή»
Τζένη Χειλουδάκη: Μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους η Τζένη Χειλουδάκη.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι πολύ εύκολο καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας με αποκορύφωμα το χειρουργείο που αναμένεται να υποβληθεί για αφαίρεση του στήθους της.

«Πλάσματα μου πανέμορφα… Λοιπόν, αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα εκατοντάδες inbox σας σχετικά με την υγειά μου. Είχα σκοπό να σας κάνω βιντεάκι να σας πω τα νέα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και έτσι θα σας τα γράψω εδώ…

Έχουμε και λέμε και είναι οριστικό. Πηρα τις απαντήσεις μετά τον υπέρηχο που έκανα. Μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου. Έχω ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο και έπειτα στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο που θα γίνει το χειρουργείο. Αθήνα είναι αδύνατον να ανέβω. Έχω τα ζώα μου, έχω τη μάνα μου, έχω επίσης ξανά ραντεβού με πνευμονολόγο και παθολόγο αλλά και καρδιολόγο.

Επίσης έχω 400 χοληστερινη και εντελώς τζαζλεμένο θυρεοειδή. Μιλησα ήδη με την ενδοκρινολόγο φιλεναδάρα μου, Μαρία Κουτσάκη, και αρχιζω ξανά με Τ4 88αρι. Σύντομα χάπι και για τη χοληστερίνη.

Παίρνω φυσικά και το Ladose που μου συνταγογράφηση η ψυχολόγος μου. Σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο και κακοδιάθετη. Συμβαινουν αυτά. Ζωή τη λένε… Σας φιλώ,να έχετε υγεία και να σας προστατεύει όλους το σύμπαν και οι θεοί. Η Τζένη σας» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

τζενη χειλουδακη
19 ώρες πριν

πλασματα μου πανεμορφα......λοιπον αρχικα να σας ευχαριστησω για τα εκατονταδες ινμποξ σας σχετικα με την υγεια μου.....ειχα σκοπο να σας κανω βιντεακι να σας πω τα νεα αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε και ετσι θα σας τα γραψω εδω.....εχουμε και λεμε και ειναι οριστικο...πηρα τις απαντησεις μετα τον υπερηχο που εκανα...μετα το πασχα θα αφαιρεσω τα στηθη μου......εχω ραντεβου εδω στο νοσοκομειο και επειτα στο παγνη στο ηρακλειο που θα γινει το χειρουργειο....αθηνα ειναι αδυνατο...

Δείτε περισσότερα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .