Τετάρτη, Απριλίου 14

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ανακοίνωσαν κέντρο φιλοξενίας για ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ μαθητών με Κορωνοιό

μασκες σχολεια

Τα μημύματα που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας είναι πολλά και γεμάτα οργή για όλα όσα ανακοινώθηκαν. Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα από τα πολλά μηνύματα αναγνωστών που έφτασαν στα κοινωνικά μας δίκτυα.
“Σε ειδήσεις των 12:00 στην ΕΡΤ3 ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον Κορωνοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα,Βοΐου για την τοποθέτηση τους εκεί ώστε να μην “μολύνουν” τις οικογένειες τους.Πραγματικα ΦΡΙΚΗ. Στη μέση του πουθενά, χτισμένοι φράχτες γύρω γύρω, καγκελα στα παράθυρα…Μονο υγειονομική εγκατάσταση δε θυμίζει..!!! ΘΡΙΛΕΡ!!!! Ουτε καν Νοσοκομείο αλλά δομές Απομόνωσης..Ξεκινούν σε κάθε Περιφέρεια ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ απο ΚΟΡΩΝΟΙΟ!!!Σιγά σιγά θα έχουμε και άλλες ΔΟΜΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ σε όλη τη Χώρα και βέβαια ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ στα Σχολεία για να παίρνουν τα παιδιά σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια τους..Με οργανωμένο σχέδιο στο εξής θα βγάζουν θετικά κρούσματα και θα αρχίσει οι Περιορισμοί που αναφέρονται στον Φασιστικό Νόμο 4862/20.Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη “μολυνθεί” τάχα η οικογένεια, και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών… Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων…Νόμος 4682/2020 Κύρωση: α) της από 25.2.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» (Α΄ 42), β) της από 11.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (A΄ 55) και γ) της από 14.3.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Α΄ 64) και άλλες διατάξεις”

https://www.facebook.com/117312045356121/videos/1447454518980044

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .