Κυριακή, Απριλίου 18

Ορφανά χτυπήματα των εμβολίων;;; Γεμάτο το γαλλικό διαδίκτυο από αναφορές για θρομβώσεις, παραλύσεις ή θανάτους μετά τα εμβόλια…

Covid-Vaccine bioethics

Ορφανά χτυπήματα των εμβολίων;;; Καταγράφονται, προσμετρώνται κανείς δεν ξέρει αφού θα πρέπει πρώτα να δηλωθούν από άμεσα εμπλεκόμενους. Το γαλλικό διαδίκτυο είναι γεμάτο από αναφορές για θανάτους και θρομβώσεις από τα αμφιλεγόμενα ”εμβόλια”.Μια μόνο διαδικτυακή ψαριά στο twitter έβγαλε όλα τα παρακάτω κι όλα αυτά μόνο σε 1 ανάρτηση. Η πρώτη είναι η κύρια ανάρτηση και τα υπόλοιπα σχόλια επί αυτής:

1.Mαθαίνω ότι ο γείτονας της μητέρας μου 67 ετών νοσηλεύθηκε για θρόμβωση. Εμβολιάστηκε με AtraZeneca εδώ και 2 εβδομάδες….

2.Ο κουνιάδος μου εμβολιάστηκε με AstraZeneca είναι 54 ετών είναι στο νοσοκομείο με παράλυση και των 2 κάτω άκρων.

3.Μια φίλη 70 ετών πολύ δραστήρια στην ενορία πέθανε 10 μέρες μετά τη δεύτερη δόση.Θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλο.

4.Θρόμβωση σε μέλος της οικογενείας μου από εμβόλιο της Pfizer.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτά τα περιστατικά δεν αναφέρονται στον τύπο και διασώζονται ως αναφορές στο διαδίκτυο..Aντίστοιχη εικόνα παρουσιάζουν κι άλλα social media. Η λογοκρισία είναι τεράστια..

5. ”Eίχα μια ασθενή εμβολιασμένη στις 30 Μάρτη ήταν η β΄δόση με Pfizer. Παρουσίαζε έρπητα ζωστήρα στο εμβολιασμένο μπράτσο στο μέρος που δέχθηκε το εμβόλιο και μέχρι τα δάχτυλα σε όλο το χέρι και μια εβδομάδα μετά και στο στήθος..”

Πηγή: dimpenews.com

 makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .