Δευτέρα, Απριλίου 12

Ομολογία πίστεως από μαθητή λυκείου ζωντανά στον “αέρα” – ΈΠΑΘΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ οι υπάλληλοι της ΕΛΙΤ(ΒΙΝΤΕΟ)

Παλαιό-Φάληρο

Απροσδόκητο ήταν αυτό που συνέβη χθες στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για τη νεαρή ρεπόρτερ, που ξαφνιάστηκε όταν άκουσε το τηλέφωνο μαθητή Λυκείου να χτυπάει με το Απολυτίκιο της Ύψωσης του Τιμίου Σταύρου (σ.σ. Σώσον Κύριε τον λαό σου).

Θέμα της εκπομπής ήταν η επιστροφή στο Λύκειο μετά από σχεδόν 5,5 μήνες, λόγω κορωνοϊού. Επάνω στην κουβέντα, το τηλέφωνο του νεαρού ήχησε και η συζήτηση πήρε

άλλη τροπή. Η δημοσιογράφος ρώτησε τον μαθητή γι’ αυτή του την επιλογή κι εκείνος απάντησε με θάρρος: «Πιστεύω και θεωρώ πως μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει από αυτή την κατάσταση».

Τότε η δημοσιογράφος τον ρωτάει…γιατί το αναφέρει αυτό, μιας και υπάρχουν τόσες δικλείδες ασφαλείας για την επιστροφή στα σχολεία και… αν του έχει πέσει η ψυχολογία λόγω της κατάστασης.

«Είναι λίγο επώδυνο ότι θα πάμε σχολείο και πιστεύω πως πιστεύοντας στο Θεό θα βρούμε μια διέξοδο», απαντάει με σοβαρότητα ο μαθητής, δείχνοντας πως πραγματικά πιστεύει.

Η δημοσιογράφος, νομίζοντας πως ο μαθητής αστειεύεται, συνεχίζει την συνέντευξη, λέγοντας «για να σοβαρευτούμε, αφού αρχίσαμε με αυτό το ευτράπελο»… Και συνεχίζει τη συνέντευξη στους 2 μαθητές…

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .