Σάββατο, Απριλίου 10

Πρίγκιπας Κάρολος | Η επέτειος του γάμου του επισκιάζεται από το θάνατο του πατέρα του

top article

Σε μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής του πρίγκιπα Καρόλου, ο πατέρας του αφήνει την τελευταία του πνοή στο Κάστρο του Windsor. 

Πριν απο 16 χρόνια, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Camilla Parker Bowles καταφέρνουν ύστερα από αρκετές δεκαετίες αγώνα να παντρευτούν σε μια πολιτική τελετή, έχοντας λάβει την ευλογία της εκκλησίας. Ακόμα κι αν οι γονείς του δεν είχαν παρευρεθεί στον γάμο τους, ήταν παρόντες στη θρησκευτική λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Φυσικά, το ζευγάρι δεν έκανε κάποια ανάρτηση σχετική με την επέτειο, παρά αρκέστηκε στο να ανεβάσει στον δικό του βασιλικό λογαριασμό την ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δούκα του Εδιμβούργου, όπως έπραξαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. 

Πρόσφατα ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας προς τιμήν των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Στον λόγο που έβγαλε ο διάδοχος του βρετανικού χρόνου, ανέφερε την Ελλάδα ως τον τόπο του παππού του και το μέρος όπου ο πατέρας του γεννήθηκε πριν από περίπου 100 χρόνια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .