Πέμπτη, Απριλίου 1

«Βόμβα» με παρασκήνιο!!! «Καρατόμησαν» τον διοικητή της ΔΙ.ΑΣ.! Δεν έκοβε πολλά πρόστιμα στους πολίτες, ΦΩΤΟ

Κάτι ετοιμάζεται στην Αστυνομία...

Σοκ προκαλούν τα ρεπορτάζ, τα οποία γράφουν για την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα για την απομάκρυνση εν μια νυκτί του διοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., επειδή δεν έκοβε πολλά πρόστιμα στους πολίτες.
Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος αξιωματικός, με τον βαθμό του αστυνόμου Α’, είναι στο «τιμόνι» της συγκεκριμένης υπηρεσίας από το 2017.

«Καρατομήθηκε» εξαιτίας «των μειωμένων ελέγχων κατά των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού» το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικότερα μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, όπως αναφέρεται.

Συγκεκριμένα, του καταλογίστηκε ότι οι άντρες του είχαν μειωμένη απόδοση και επέβαλαν ελάχιστες κλήσεις-πρόστιμα, στους Θεσσαλονικείς που… ξεχύνονται στην παραλιακή ζώνη του Λευκού Πύργου για να απολαύσουν τον ήλιο και το αεράκι του Θερμαϊκού.







Ωστόσο, όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία, που δίνει καθημερινά στην δημοσιότητα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, τα πρόστιμα που βεβαιώνονταν μετά τις 7 Μαρτίου είναι καθημερινά σχεδόν τα ίδια.

Συγκεκριμένα,

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

15/03/21 73

16/03/21 91

17/03/21 73

18/03/21 132

19/03/21 113

20/03/21 49

21/03/21 57

22/03/21 87

23/03/21 108

24/03/21 122

25/03/21 97

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη υπήρχαν προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες, πρωινές και απογευματινές ώρες. Όπως ήταν φυσικό πολλές αστυνομικές δυνάμεις απασχολούνταν για τα μέτρα τάξης. Δεν υπήρχε λοιπόν η δυνατότητα για περισσότερους ελέγχους, αν και όπως φαίνεται από τα πρόστιμα που βεβαιώνονταν, οι συνάδελφοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν», αναφέρει σε μέσο ενημέρωσης, ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης, μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Υπενθυμίζεται πως κάτι αντίστοιχο έγινε και την περασμένη εβδομάδα για τον διοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Αθήνα, ο οποίος μετακινήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, ενώ το ίδιο έγινε και για άλλους αξιωματικούς που πήραν φύλλο πορείας για την ομάδα ΔΡΑΣΗ.

Τι σημαίνουν όλες αυτές οι καρατομήσεις στην Αστυνομία;;; Έρχονται πιο σκληρές μέρες;;;




Με πληροφορίες από astynomiko. gr 
 
 .ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .