Τρίτη, Απριλίου 6

Πρώην σύμβουλος της Κλίντον: Το υποχρεωτικό διαβατήριο εμβολίων θα μπορούσε να οδηγήσει στο «τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας στη Δύση»

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 17:  Naomi Wolf attends "Pump" New York Screening at Museum of Modern Art on September 17, 2014 in New York City.  (Photo by Robin Marchant/Getty Images)

Το λένε ανοιχτά πλέον οι υπάλληλοι της ΕΛΙΤ! 


Η πρώην σύμβουλος της Κλίντον, Ναόμι Βόλφ είπε ότι τα υποχρεωτικά διαβατήρια εμβολίων COVID-19 που έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες θα ήταν το «τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας στη Δύση, εάν αυτό το σχέδιο ξεδιπλωθεί όπως είχε προγραμματιστεί».

Το «Διαβατήριο εμβολίων» ακούγεται ωραίο αν δεν καταλαβαίνετε τι μπορούν να κάνουν αυτές οι πλατφόρμες. Είμαι [ο] Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας τεχνολογίας, καταλαβαίνω τι κάνει αυτή η πλατφόρμα », δήλωσε ο Wolf, επίσης συγγραφέας, στο Fox News την Κυριακή το βράδυ. «Δεν αφορά το εμβόλιο, δεν αφορά τον ιό, αλλά τα δεδομένα σας. Μόλις κυκλοφορήσει αυτό, δεν έχετε την επιλογή να συμμετέχετε στο σύστημα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι οποιαδήποτε άλλη λειτουργικότητα μπορεί να φορτωθεί σε αυτήν την πλατφόρμα χωρίς κανένα πρόβλημα. ”

Ο Wolf πρόσθεσε ότι τέτοια δεδομένα μπορούν να «συγχωνευτούν με τον λογαριασμό σας Paypal, με το ψηφιακό σας νόμισμα» και είπε ότι «η Microsoft μιλά ήδη για συγχώνευση με σχέδια πληρωμών».

Ο Wolf σημείωσε ότι συνέβη στο Ισραήλ, “και έξι μήνες αργότερα, ακούμε από ακτιβιστές ότι είναι μια κοινωνία δύο επιπέδων και ότι ουσιαστικά οι ακτιβιστές αποστραγγίζονται και παρακολουθούνται συνεχώς. Είναι το τέλος της κοινωνίας των πολιτών και προσπαθούν να το αναπτύξουν σε όλο τον κόσμο. Είναι απολύτως πολύ περισσότερο από ένα εμβόλιο, είναι – δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι έχει τη δύναμη να απενεργοποιήσει τη ζωή σας ή να ενεργοποιήσει τη ζωή σας, να σας αφήσει να ασχοληθείτε με την κοινωνία ή να περιθωριοποιήσετε. ”

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο Βόλφ παρομοίασε αυτά τα σχέδια με την παρακολούθηση του πληθυσμού του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (Κ.Κ.Κ.) και την προώθηση ενός «βαθμού κοινωνικής πίστωσης»

Μια εικόνα φυλλάδιο δείχνει το Excelsior Pass, μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους Νέους Υόρκης να παρουσιάζουν αποδείξεις για τον εμβολιασμό COVID-19 σε εκδηλώσεις. (Γραφείο του Κυβερνήτη Andrew Cuomo)
«Πώς διατηρεί το [Κ.Κ.Κ.] ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους κάτω από τον αντίχειρα ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος;» ρώτησε. “Το Κ.Κ.Κ. μπορεί να βρει οποιονδήποτε αντιφρονούντα μέσα σε πέντε λεπτά, και αυτό μπορεί να συμβεί εδώ κυριολεκτικά μέσα σε μήνες.”

Ο Βόλφ αναφέρθηκε σε αναφορές για υπαλλήλους της διοίκησης Μπάιντεν που προτείνουν την ιδέα. Η Washington Post και το CNN – αναφέροντας ανώνυμες, μη επιβεβαιωμένες πηγές – έχουν προτείνει ότι η διοίκηση εργάζεται για την ανάπτυξη ενός εθνικού προτύπου διαβατηρίου εμβολίων. Το κράτος της Νέας Υόρκης έχει προτείνει το δικό του, “Excelsior Pass”, το οποίο θα χρησιμοποιείται σε χώρους μεγάλης κλίμακας, όπως το Madison Square Garden. Το σχέδιο έχει περιφρονηθεί από ομάδες και υποστηρικτές των πολιτικών ελευθεριών.

Σε άλλες χώρες, τέτοια διαβατήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Το Ισραήλ δημιουργήθηκε ένα τον Φεβρουάριο για να δώσει στους ανθρώπους πρόσβαση σε γυμναστήρια και ξενοδοχεία, η Ισλανδία χρησιμοποιεί τώρα διαβατήριο για να επιτρέπει ταξίδια στο εξωτερικό και η Σαουδική Αραβία διαθέτει διαβατήριο βάσει εφαρμογών για άτομα που εμβολιάζονται.

«Το πράγμα που στηρίζει όλα αυτά είναι, για ποιο λόγο θα το χρησιμοποιήσετε;» είπε η Μελίντα Μιλς, διευθύντρια του Κέντρου Δημογραφικών Επιστημών του Leverhulme στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, σύμφωνα με την Wall Street Journal. «Είναι για διεθνή ταξίδια; Είναι για να βρεις δουλειά; Είναι για την αγορά γάλακτος; “

πηγή

 http://aggaleto.blogspot.com/2021/04/blog-post_02.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .