Παρασκευή, Απριλίου 30

Σύνδεση φυτοφαρμάκων με καρδιαγγειακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια

Σύνδεση φυτοφαρμάκων με καρδιαγγειακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια
Image by PublicDomainPictures from Pixabay Σύνδεση φυτοφαρμάκων με καρδιαγγειακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια

Σύνδεση φυτοφαρμάκων με καρδιαγγειακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια

Οι άνδρες που εκτέθηκαν σε υψηλά επίπεδα φυτοφαρμάκων στην εργασία τους είχαν υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Χαβάης.

Τα ευρήματα δίνουν έμφαση στη σημασία της χρήσης προστατευτικού εξοπλισμού όταν χειριζόμαστε φυτοφάρμακα στην εργασία και την συμπερίληψή της εργασίας αυτής στο ιατρικό

ιστορικό, σύμφωνα με την Dr. Beatriz L. Rodriguez, συντάκτρια της έρευνας και καθηγήτρια γηριατρικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης στη Μανόα.

Οι ερευνητές μελέτησαν δεδομένα από 8.000 Αμερικανο-Ιάπωνες άνδρες που ήταν μέρος μιας μακροχρόνιας μελέτης για την καρδιακή υγεία που διεξαγόταν από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 μέχρι το 1999.

Οι ερευνητές αξιολόγησαν και μέτρησαν την έκθεσή τους στα φυτοφάρμακα.

Συγκριτικά με τους άνδρες, των οποίων η εργασία δεν περιελάμβανε φυτοφάρμακα, οι άνδρες με υψηλά επίπεδα έκθεσης είχαν σχεδόν 45% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων ή εγκεφαλικού επεισοδίου στα πρώτα 10 χρόνια.

Η επίδραση μειωνόταν μετά από 10 χρόνια. Μετά από 34 χρόνια, η σύνδεση ανάμεσα στην έκθεση σε φυτοφάρμακα στην εργασία και οι καρδιαγγειακές ασθένειες (και το εγκεφαλικό επεισόδιο) δεν συνδέονταν πια με στατιστικά σημαντική σχέση.

Αυτό μάλλον οφειλόταν στο γεγονός ότι άλλοι παράγοντες που συνδέονταν με τη γήρανση έγιναν σημαντικότεροι, καλύπτοντας την πιθανή σχέση των φυτοφαρμάκων και των καρδιαγγειακών ασθενειών αργότερα στη ζωή.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of the American Heart Association.

Η έρευνα όμως διεξήχθη μόνο με άνδρες Ιαπωνικής καταγωγής, και τα αποτελέσματα δεν γνωρίζουμε αν ισχύουν για γυναίκες ή άλλες φυλές, αν και παρόμοια αποτελέσματα βρέθηκε στην Ταϊβάν για υψηλή έκθεση σε φυτοφάρμακα στη μέση ηλικία.

Πρότερες έρευνες έχουν βρει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες μπορεί να ανταποκρίνονται διαφορετικά στην έκθεση σε φυτοφάρμακα. Μία τάξη φυτοφαρμάκων είναι πιο επικίνδυνη για τις γυναίκες, αλλά όχι για τους άνδρες, και άλλα φυτοφάρμακα μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για τους άνδρες, αλλά όχι για τις γυναίκες. Οι ορμόνες μπορεί επίσης να παίζουν έναν ρόλο στην επίδραση αυτή καθώς και στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων.

Πηγή: enallaktikidrasi.com   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

«Τροφή-Φάρμακο»: Τα χημικά φυτοφάρμακα δεν είναι κάτι απλό και θα πρέπει να έχουμε υπόψιν πως τις συνέπειές τους δεν τις έχουμε ακόμη αντιληφθεί/καταγράψει σε ολόκληρο το εύρος τους: Η χρήση γεωργικών φαρμάκων είναι πιο επικίνδυνη από την ραδιενέργεια

Και το κακό είναι πως όταν γίνεται αντιληπτή η βλαβερή δράση, τα έχουμε ήδη… δοκιμάσει: Απαγορεύουν Επικίνδυνα Φυτοφάρμακα, ΑΦΟΥ τα Καταναλώσουμε. Τι να κάνουμε

Τι μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση;

Πρώτον και κύριον απομακρύνουμε όσο είναι δυνατόν τα προϊόντα που μπορούν να βλάψουν την υγιεία μας. Στην συνέχεια αποτοξινώνουμε τακτικά τον οργανισμό μας, αλλά με ασφαλή μέσα, όπως: 

Και τα δύο ως συμπληρώματα διατροφής για ισχυρή δραστικότητα και αποτελεσματικότητα. 

Και βέβαια φροντίζουμε να έχουμε ΚΑΘΑΡΌ τον πλέον κύριο ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΉ ΜΑΣ το ΝΕΡΌ, το οποίο δυστυχώς έχει καταστεί επικίνδυνο καθώς είναι γεμάτο, χλώριο, εξασθενές χρώμιο, βαρέα μέταλλαφυτοφάρμακα, τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα συστατικά, ακόμη ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΆ ΚΑΤΆΛΟΙΠΑ…

Η λύση είναι ένα εξαιρετικά αξιόλογο και αξιόπιστο φίλτρο απλό στην εγκατάσταση και με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης όπως αυτό που σας προτείνω, το οποίο έχει ιδιαίτερα σημαντικές εγκρίσεις και πιστοποιήσεις που ΔΕΝ διαθέτει κανένα άλλο φίλτρο, όπως:

pistopoihseis_filtrou

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΈΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ.
Μπορεί να μοιάζουν ΔΕΝ είναι ίδια σε καμμία των περιπτώσεων!

Δίνοντας σήμερα λίγα χρήματα για ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, γλιτώνετε αύριο ένα σωρό χρήματα που θα χρειαζόσασταν για να αντιστρέψετε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα το απαράδεχτο νερό της βρύσης μας, αλλά και των διαφόρων εμφιαλωμένων όπως βλέπουμε συχνά…

Το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ που σας προτείνω, είναι το καλλίτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς αλλά και ολόκληρη την οικογένειά σας!!

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερα και παραγγελίες, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ή επικοινωνήστε στο μέιλ: life@proionta-tis-fisis.com  

Δείτε ακόμη: Φυτοφάρμακα: Πως εισχωρούν στην διατροφική αλυσίδα 

Τι τρώμε; Πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκαλύπτει ένα διαχρονικό έγκλημα 

Η χημική επιβάρυνση του σώματος και τι μπορούμε να κάνουμε

Ζιλ-Ερίκ Σεραλινί: Είμαστε διατροφικά πειραματόζωα 

Ο πραγματικός λόγος τοξικότητας των δημητριακών ΔΕΝ είναι η γλουτένη 

Πως να σταματήσουμε την ελίτ του παγκόσμιου διατροφικού ελέγχου

Monsanto και φυτοφάρμακο Roundup: Η Glyphosate δηλητηριάζει το πόσιμο νερό 

Τα φυτοφάρμακα, παρόλη την προπαγάνδα, ΔΕΝ προσφέρουν ΚΑΜΜΊΑ, ΜΑ ΚΑΜΜΊΑ ΛΎΣΗ, παρά μόνον προβλήματα και έχει αποδειχτεί όπου τόλμησαν να παρακάμψουν την φαιδρή, κατά τα άλλα, δικαιολογία της μεγάλης παραγωγής: Επίγειος παράδεισος περιοχή της Ινδίας που απαγόρευσε τα φυτοφάρμακα 

Με πληροφορίες από 

www.sciencedaily.com/releases/2019/09/190925075739.htm
www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/JAHA.119.012569

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .