Τετάρτη, Απριλίου 21

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;;;;

ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΑΠΙΣΤΟΙ...

Γράφει ο Ηλιας Καλλιωρας

Η Αριστοτελία Πελώνη, ευθυγραμμισμένη με την Scientology, έγραφε για «Εκκλησιαστική ΚΥΠ»...

Η ανάδειξη της Αριστοτελίας Πελώνη ως Κυβερνητικής Εκπροσώπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη (μετά από την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου), αναδεικνύει και ενισχύει ταυτόχρονα τον ανθελληνικό-αντιορθόδοξο χώρο που εξυπηρέτησε στο παρελθόν και αναγνωρίστηκε από το ίδιο το State Department.

Σχετίζεται με τη δράση της εξτρεμιστικής οργάνωσης Scientology (γνωστής στο παρελθόν και ως ΚΕΦΕ) κατά του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, επικεφαλή της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων και Παραθρησκευτικών Οργανώσεων.

Ήταν μία ολοκληρωτική επίθεση και απόπειρα υπονόμευσης «εκ των έσω» κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας, με τον π. Αντώνιο να είναι ο κυριότερος στόχος.

Η κα Πελώνη στήριξε ανοιχτά τον χώρο της Σαηεντολογίας με τον περιβόητο αυτοαποκαλούμενο δερβίση Τάκι Αλεξίου της αμαρτωλής ΠΑΝΙΦΕ (με έδρα την Κομοτηνή!), την οποία εισαγγελική Αναφορά χαρακτήρισε το 1996-7 ως δορυφορική οργάνωση του ΚΕΦΕ, εκπροσώπου της Scientology.

Κατασχεμένα έγγραφα του ΚΕΦΕ (από τον τότε αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Αγγελή) μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν μέχρι και παρέμβαση της CIA υπέρ του ΚΕΦΕ με κλείσιμο τμήματος της ΕΥΠ.

Επιτέθηκε κατά του π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου και της Εκκλησίας γράφοντας για δήθεν «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» ευθυγραμμισμένη με τη γραμμή που πέρασε η οργάνωση μέσω «δημοσιογράφων» όπως του Ιού της τότε Ελευθεροτυπίας... κλπ..

https://www.pronews.gr/.../969851_akkel-i-apeloni-egrafe...

Υ.Γ : ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΑΠΙΣΤΟΙ Ή ΕΣΤΩ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ..

ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ : ΧΡΙΣΤΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΙ !!!

-ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ …«ΑΞΙΩΣ» ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ !!!

https://shmantikanea.blogspot.com/2021/04/blog-post_997.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .