Πέμπτη, Απριλίου 22

Δείτε πώς κατάντησαν τους ηλικιωμένους τα τρομοκανάλα! Στη φωτογραφία αποτυπώνεται ο τρόμος στη τρίτη ηλικία

παπ1

Στη Φωτογραφία αποτυπώνεται ο τρόμος στην Τρίτη Ηλικία απο τα Μέσα εξαπάτησης…Ο Κυριούλης φορα ΜΑΣΚΑ και απο πάνω στο κεφάλι του εχει φορέσει “Πανοπλία” μια σακούλα διαφανη….

Η Φωτο δημοσιεύτηκε απο τον Αντωνιο Παγκράτη στο facebook και ειναι σήμερα 21/04/21 στο Υποκατάστημα της ALPHA BANK στη Κέρκυρα..

Οι μάσκες επισης δημιουργούν πρόβλημα στο ανοσοποιητικο και τα όργανα του ανθρώπου μειώνοντας το οξυγόνο  και η Ιατρικο-Πολιτικη Χούντα τις εχει επιβάλει…..

Δυστυχώς δεν διαβάζουν και δεν ακούν ούτε τα παιδιά τους….περαν των Χιλιάδων Γιατρών που επιβεβαιώνουν την απάτη της πανδημίας για μείωση πληθυσμού και οτι τα εμβόλια ειναι σε πειραματικό στάδιο εως το 2023 χωρις να λαμβάνουν οι Φαρμακευτικές Εταιρείες και η Κυβέρνηση ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

Ειχαμε επίσης τις τελευταίες μέρες επιβεβαίωση απο το πρώην Επικεφαλη της Pfizer οτι θα πεθάνουν ολοι οσοι κάνουν το εμβόλιο mrna απο τις εταιρείες αυτες…με ΦΡΙΚΤΟ τρόπο άμεσα ενα μικρό ποσοστό και ολοι εως στα δυο τρια χρόνια.

Οι Ιατροδικαστές αμφισβητούν τους νεκρούς απο Covid 19 ..Ο Γνωστός Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης που μάχεται με την Ιατρο-Πολιτική Χούντα απέδειξε με νεκροψίες που έγιναν κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας οτι δεν πέθαναν απο Κορωνοιό…

Εχουμε πληθώρα αποδείξεων και δυστυχώς πολλοί εχουν τρομοκρατηθεί και τρεχουν για τα εμβόλια και το “εξασφαλισμένο”  ταξιδι πρός τον Ουρανο!!!

παπ1

 

παπ1

 

Οι μάσκες επισης δημιουργούν πρόβλημα στο ανοσοποιητικο και τα όργανα του ανθρώπου μειώνοντας το οξυγόνο  και η Ιατρικο-Πολιτικη Χούντα τις εχει επιβάλει…..


παπ1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .