Κυριακή, Απριλίου 25

Τροχαίο στη Γαύδο: Καταρρίπτεται η εκδοχή να λύθηκε το χειρόφρενο

gavdos-0

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας - «Χειριστικό άτομο» χαρακτηρίζουν οι φίλοι της Κορίνας τον συνεπιβάτη της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε στη Γαύδο, με αποτέλεσμα τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας, για το οποίο ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες που οδήγησαν το αυτοκίνητο στον γκρεμό.

Το zarpanews.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει την έκθεση της αστυνομίας για το θανατηφόρο συμβάν, με τους αστυνομικούς να δοκιμάζουν στην πράξη την εκδοχή που υποστηρίζει ο 40χρονος οδηγός που επιβίωσε της πτώσης. Η δοκιμή των αστυνομικών, φαίνεται να καταρρίπτει τα όσα είχε ισχυριστεί ο 40χρονος, ότι δηλαδή το χειρόφρενο λύθηκε και έτσι κατέληξε το αμάξι στον γκρεμό.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα επεσήμανε στο zarpanews.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, καμία εκδοχή από όσες υποστήριξε ο 40χρονος δεν ευσταθεί.

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας:

Τροχαίο στη Γαύδο: Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας στο zarpanews.gr


Ακόμη, πρόσθεσε σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της έρευνας:

-Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο, ο οποίος ήταν χειριστικό άτομο που πιθανώς να είχε κάποια άλλη σχέση μαζί της, με την πιθανότητα ακόμα και συναλλαγής για ναρκωτικές ουσίες να είναι στο τραπέζι.

-Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικό υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό. Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα οτι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

Αναφορικά με την εγκληματική καθυστέρηση των αρχών που πιθανώς κόστισαν και την ζωή της νεαρής κοπέλας, έδειξε ιδιαίτερα αγανακτισμένος με τη συνεχή μεταβίβαση των ευθυνών, επισημαίνοντας οτι θα ερευνήσει προσωπικά το ζήτημα.

Δείτε την έκθεση της αυτοψίας του τροχαίου:
1
2
3

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .