Γιατί δεν μας λένε τι εμβόλιο έκανε η Νόρα Κατσέλη και έπαθε εγκεφαλικό;;;

Εξήλθε από τη ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Εξήλθε από τη ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Βελτιωμένη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Νόρας Κατσέλη, η οποία την περασμένη Τρίτη διακομίστηκε στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή.

Aκολουθεί το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κα. Κατσέλη, μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του αιμορραγικού εγκεφαλικού που υπέστη στις 20/04/2021, αντιμετωπίσθηκε και υποστηρίχθηκε στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σταδιακά βελτίωση, αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας. Εκτιμώντας το σύνολο της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, αποφασίσθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης (monitoring). Η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή». 

Το ανακοινωθέν υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί: Ζησιμοπούλου Βάσω, νευρολόγος, Υπεύθυνη Μονάδας Εγκεφαλικών, Σουγιουλτζόγλου Μιλτιάδης, Διευθυντής Νευροχειρουργός, Παναγόπουλος Ζώης, Διευθυντής ΜΕΘ και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ευρωκλινικής Αθηνών: Κωνσταντίνου Ανδρέας, Διευθυντής Παθολόγος.

 

Δεν συσχετίζουν την εγκεφαλική αιμορραγία με το εμβόλιο οι γιατροί