Η ερωμένη του υπουργού διορίστηκε με σύμβαση και σε μια νύχτα... έγινε διευθύντρια. Η ξανθιά Δημητρούλα, ο λογιστής κερατάς, η μουσικόφιλη σύζυγος

Αφού κατάφερε να διοριστεί με σύμβαση σε μία καρεκλίτσα και ένα γραφείο που να έχει τηλεφωνικό αριθμό που να πληρώνει το δημόσιο τώρα ζήτησε από τον εραστή Υπουργό να την αναβαθμίσει. 
Όπερ και εγένετο. Σε μεγάλη περιφέρεια πού διοικείται από έναν εν διαστάση περιφερειάρχη βρήκε στέγη η ερωμένη, ψηλό δεν το λες, ενός ιδιαίτερα προβαλλόμενου στα Μ.Μ.Ε. υπουργό. 
Πριν λίγες μέρες ο υπουργός συναντήθηκε με τον εν λόγω περιφερειάρχη και ανάμεσα σε άλλα θέματα που κουβέντιασαν του είπε να δώσει ένα πιο μεγάλο γραφείο στην Δημητρούλα του! 


Όπερ και εγένετο. Η απαίτηση της ξανθιάς Δημητρούλας έγινε διαταγή του υπουργού, με την μουσικοφιλη σύζυγο. 
Μαθαίνω όμως ότι αρχίζει και βρίσκει η μύτη της ερωμένης στην κάσα της πόρτας όταν περνάει στους διαδρόμους της νέας εργασίας της. 
Μιλάει πολύ αλλά περισσότερο δείχνει και τα μηνύματα που έχεις το κινητό της από τον Ερωτιάρη παντρεμένο Υπουργό. Εγώ νίπτω τας χείρας μου για ότι συμβεί στο μέλλον. 

Ο λογιστής σύζυγος της ερωμένης μπορεί να είναι ακακος και άβουλος αλλά η μουσικόφιλη νόμιμη σύζυγος, δεν θα αργήσει η ώρα πού θα τα κάνει λαμπόγυαλο μέσα στο υπουργείο και η ανάπτυξη της χώρας θα πάει πίσω. 
Προβλέπω να πιάνει από το μαλλί την νεαρά ξανθιά και να την αφήνει κουρεμένη στις αρχές της Λεωφόρου Συγγρού.