Έκλεψε την παράσταση η Μελάνια Τραμπ σε εκδήλωση στο Mar-a-Lago του συζύγου της, φορώντας ένα λευκό φόρεμα Giambattista Valli αξίας 1.900 δολαρίων.

Αυτή είναι μόλις η έκτη εμφάνιση της πρώην Πρώτης Κυρίας μετά την έξοδό της από τον Λευκό Οίκο και, όπως όλοι παραδέχθηκαν, ήταν πιο κομψή από ποτέ.

Έμοιαζε μάλιστα πολύ χαρούμενη στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια ρεπουμπλικανικής εκδήλωσης στο Παλμ Σπρινγκς.

Η Μελάνια απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και μήνες, οι εμφανίσεις της ήταν σπάνιες. Κι έτσι όλοι θαύμασαν την επανεμφάνισή της στο πανάκριβο resort του Τραμπ στη Φλόριντα, ήταν όσο κομψή την είχαμε συνηθίσει.

Εικόνες ανέβηκαν στα κοινωνικά μέσα από τη βραδιά και η 50χρονη Μελάνια φαινόταν χαρούμενη και φιλόξενη προς τους καλεσμένους της.

Σύμφωνα με τη Washington Post, ο πρώην πρόεδρος μίλησε για μία ώρα στο πάρτι των Ρεπουμπλικανών, υπενθυμίζοντας ξανά τις εκλογικές περιπέτειες και την άρνησή του να αποδεχτεί το αποτέλεσμα.

Η Μελάνια πέρασε όλο αυτό το διάστημα στο Mar-a-Lago με τον άντρα και τον 15χρονο γιο τους, Barron, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7286482/i-spania-dimosia-emfanisi-tis-melania-trab-meta-ton-lefko-oiko-pou-eklepse-tis-entyposeis