Σάββατο, Απριλίου 10

Με πάρτυ επιστρέφουν οι Αυστραλοί στα γραφεία τους!

Εικόνες από το μέλλον

Ο συνολικός αριθμός θανάτων δεν ξεπέρασε τους 1.000 σε μια χώρα 25 εκατ. κατοίκων

Η επιστροφή στα γραφεία για τους Αυστραλούς δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η επιστροφή και σε άλλες χώρες πολύ σύντομα.

Ο Robbie Robertson, διευθύνων σύμβουλος της Deloitte, με έδρα το Σίδνεϊ, είπε να δώσει κίνητρα και να ξεκινήσει με ένα μικρό πάρτυ την εποχή μετά τη πανδημία για τους 230 εργαζόμενους οι οποίοι αποτελούν την ομάδα του. Έτσι ειραματίζεται φέτος με κίνητρα για την ομάδα του περίπου 230 ατόμων.

Έβαλε ξανά σνακ όπως φρούτα και καραμέλες στο πάτωμα, δημιούργησε συναντήσεις «Team Tuesday» για να μοιραστεί τα επιτεύγματά του, και καθιέρωσε τις ώρες χαρούμενης «Διψασμένης Πέμπτης» που ξεδιψάνε με μπύρες και τα σχετικά-όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του James Horan για τη WSJ.

Το αυστηρό πρόωρο κλείδωμα, η εντατική ανίχνευση επαφών και τα επιθετικά πρωτόκολλα καραντίνας βοήθησαν να διατηρηθούν ο αριθμός των καθημερινών νέων κρουσμάτων πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός θανάτων να μην ξεπεράσει τους 1.000 σε μια χώρα 25 εκατ. κατοίκων.

Καθώς οι εργαζόμενοι επέστρεφαν μετά από καιρό στα γραφείο τους υπήρχε μία αμηχανία για το πως θα χαιρετούσαν τους συναδέλφους τους. Ο χαιρετισμός με τους αγκώνες ήταν ο πιο συνηθισμένος. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να καθίσουν ο ένας απέναντι στον άλλον και να απολαύσουν τα σνακ και τη μπίρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .